Mladi veznjak našeg Kluba ističe kako derbi s Dinamom nije ni približno pokazao pravu sliku Bijelo-plavih.

U nogometu je uvijek dobro jer nam brzo dolaze nove utakmice, pa se o onima prethodnima i ne stigne previše razmišljati, posebice ako su rezultatski završile neuspješno. Tako su i Bijelo-plavi prihvatili činjenicu da nije bilo dobro protiv Dinama, te se uz kraću analizu onoga u čemu se najviše griješilo, odmah krenulo u pripremu susreta s Rijekom.

Protivnik je u subotu bio bolji, to nitko ne može osporiti. Isto tako je činjenica da su njihova prva četiri udarca prema našim vratima završila golovima, a da mi nismo iskoristili svoje šanse. No, nećemo sada iz dana u dan kukati i vraćati se na taj izgubljeni dvoboj. Tek je prva utakmica iza nas i ogled s Dinamom sigurno ni približno ne prikazuje realnu sliku naše kvalitete i mogućnosti. Nema nikakve dvojbe da možemo biti puno bolji, to sada treba i potvrditi protiv Rijeke, pričao nam je Robert Mudražija, mladi veznjak našeg prvoligaša.

Jedna pobjeda sve može promijeniti

Prvak Hrvatske u Gradski vrt stiže dodatno osokoljen visokom pobjedom nad Istrom 1961 od 4:0, kojom se Rijeka probila na treću poziciju. No, Osijek ima priliku u predstojećem derbiju ponovno prestići Kekovu momčad…

Riječani su nam najizravniji konkurent i bodovi s njima imaju posebnu vrijednost. Oni imaju određenih promjena u sastavu u odnosu na prvi dio sezone, činjenica je da su doveli neke nove, također kvalitetne igrače i sigurno je da su ostali i jaki i respektabilni. Kek ih je očito opet dobro posložio, a mi ne smijemo ponoviti onakve pogreške koje smo napravili protiv Dinama. Jedna dobra utakmica i pobjeda sve mogu kod nas popraviti i promijeniti na bolje, pa optimistično iščekujem subotu, poručio je Mudražija.