Dosad najbolji igrač i strijelac vinkovačke Cibalije odmah se stavlja na raspolaganje Zoranu Zekiću.

Marko Pervan, najbolji igrač i strijelac Cibalije u ovoj sezoni, priključio se Bijelo-plavima! Kao što je poznato, s Pervanom je još prošloga tjedna dogovorena suradnja na 4,5 godine, no kako je bio ugovorno vezan s Vinkovčanima, bilo je neizvjesno hoće li u Gradski vrt stići na ljeto ili će se ipak ukazati mogućnost da to bude i u nastavku ove natjecateljske godine.

Na kraju se dogodilo ovo drugo i 21-godišnji ofanzivni vezni stavlja se odmah na raspolaganje stručnom stožeru našeg prvoligaša. Riječ je o igraču koji svojim karakteristikama i statistikom u HNL-u svakako najavljuje da će itekako zaoštriti konkurenciju na onim pozicijama koje gravitiraju bliže suparničkim vratima i vrlo brzo se profilirati kao istinsko pojačanje.

U 41 nastupu postigao 11 golova

Pervan je rođen 1996. u Metkoviću, visok je 180 centimetara i težak 73 kilograma. U redove Cibalije stigao je iz RNK Split u kojem je prošao i mlađe kategorije i debitirao u seniorskoj konkurenciji. U dva navrata je išao na posudbu, prvo u Imotski, a potom i u Šibenik, da bi u Vinkovce stigao u sezoni 2016/2017. Pravu je prvoligašku afirmaciju stekao u redovima Nebesko plavih za koje je skupio 41 nastup i postigao 11 pogodaka. Ove je sezone, Marko ostvario 19 nastupa u HNL-u, šest puta je bio strijelac uz dvije asistencije, a još je dva gola dodao u Kupu Hrvatske. Od utorka će biti u osječkoj svlačionici i vrlo brzo se očekuje njegova registracija uz pravo nastupa za NK Osijek.