Mile Škorić i Petar Bočkaj igrali su na dva gola protiv dječaka iz Otvorene škole NK Osijek.

Vrlo zanimljiv trening imali su polaznici Otvorene škole NK Osijek u četvrtak navečer u dvorani Jug. U goste su im došli naši prvotimci Mile Škorić i Petar Bočkaj, koji su se našli u sasvim neobičnoj situaciji na terenu. Naime, njih su dvojica najprije zaigrala protiv 27 mališana, a u završnim minutama u redovima „protivničke“ momčadi bilo je i pedesetak igrača jer su ušli i svi oni koji su bili na klupi!

Bilo je baš dobro, a mogu reći da sam i oznojio na parketu jer je klinaca bilo toliko puno da su stalno jurišali prema našem golu. Drago mi je vidjeti da ima toliko djece na treningu i da dolaze sretna i nasmijana. Puno je bolje da se igraju s loptom i da su u sportu nego da budu zatvorena u svojim sobama,  pred mobitelima i računalima, rekao je Škorić.

Dječaci puni dojmova

Dječaci su izašli na teren obojanih lica u bijelo-plave klupske boje, uz poznatu glazbu sa stadiona Gradski vrt, kada se igraju one prave utakmice naših prvotimaca i goal song nakon svakog pogotka. Navijali su roditelji i rodbina s tribine, a sve je završilo onim već pomalo legendarnim „Osijek aleee“ s obje strane. Mališani iz Otvorene škole kući su otišli puni dojmova, pa se unaprijed veselimo nekom novom, sličnom druženju.