Na rođendan našeg prvoligaša rođeni su Ana, Ivano, Qevani i Lara koje uz 1947 kuna čekaju i drugi klupski pokloni.

Obilježili smo 71. rođendan, a naša je inicijativa za darivanjem 1947 kuna na štednoj knjižici svakog novorođenog dijeteta tijekom 27. veljače imala veliki i vrlo pozitivan odjek ne samo u našem gradu, nego i diljem Hrvatske. Činjenica je da smo u sklopu projekta „Pokrenimo grad“ posebno fokusirani na djecu i najmlađe jer ih u svakoj prilici nastojimo animirati u smislu pripadnosti Klubu i svome Osijeku u kojemu odrastaju. Prepoznajemo, dakako, i sve veći demografski problem u našoj sredini jer odlaskom mnogih mladih ljudi iz grada na Dravi i ostalih dijelova Slavonije i Baranje, manje je i onih koji su nam godinama bili na tribinama Gradskog vrta, kao navijači ili barem simpatizeri Bijelo-plavih…

Prvi je korak uvijek najvažniji

Inicijativa za ovakav način obilježavanja rođendana NK Osijek stigla je iz našega marketinga, čiji je direktor Alen Nađsombat istaknuo:

Temeljni stup našeg projekta „Pokrenimo grad“ su naši najmlađi članovi te smo ovim putem htjeli naglasiti kako je prvi korak uvijek najvažniji, u smislu ljubavi prema gradu i Klubu. Proslavu rođendana smo posvetili „slavlju budućnosti“ kroz poruku novim naraštajima da je lijepo živjeti u našem bijelo-plavom gradu. Nastavljamo i dalje kontinuirano raditi s mladima te se veselimo novim projektima kojima svi zajedno želimo i nastojimo pokrenuti grad.

Svi bismo željeli da se neki aktualni trendovi što prije promjene i da nam obitelji ostaju u ovome podneblju. Dakako, uz one uvjete i standarde koji će im omogućiti normalan život u sredini u kojoj su rođeni ili su je prihvatili kao svoju, dolazeći iz nekog drugog podneblja.

Najljepši poklon gradu na Dravi

Stoga se veselimo bebama u našem rodilištu, radujući se svakom novom članu Bijelo-plavog kluba. U utorak su rođeni Ana, Ivano, Qevani i Lara kojima želimo puno zdravlja i sreće u životu, a njihovim roditeljima čestitamo! Vjerujemo da će im dobro doći i iznos kojega je naš Klub odlučio izdvojiti za ovu prigodu, uz druge poklone koji očekuju četvero naših novorođenih sugrađana. Sigurni smo da ćemo proslaviti još puno zajedničkih rođendana, uvijek ističući kako je najljepši poklon gradu na Dravi kada se rodi mali Bijelo-plavi!