Napadač Osijeka ističe kako nije isto trenirati na vanjskim terenima i u dvorani, željno iščekujući toplije dane.

Nogometaši Osijeka prisilno su morali terene Gradskog vrta zamijeniti dvoranom u okviru istoga sportskoga kompleksa. Unatoč tomu, redovito se provodi sve ono što je moguće u okolnostima kada je stadion „okovan“ snijegom i ledom.

Ne možemo utjecati na vrijeme i uvjete kojima smo ovih dana okruženi. Profesionalci smo i moramo nastaviti trenirati bez obzira na sve teškoće s kojima se susrećemo. Snalazimo se na sve moguće načine, pa smo ovih dana u dvorani koja nam je, srećom, odmah uz stadion. Nema kukanja, treba spremno dočekati utakmice, bez obzira kada će se igrati. Tempo u radu ne smije popustiti iako nije isto trenirati na parketu i na travi. No, nema odgađanja treninga jer formu moramo održavati, ne ispadajući iz ritma, nadajući se da će i ovoj hladnoći i snijegu uskoro doći kraj, pričao nam je naš napadač Muzafer Ejupi. 

Bolje bi bilo odgoditi

Osijek bi predstojećeg vikenda trebao igrati protiv Intera u Gradskom vrtu. Međutim, sve će opet ovisiti o tomu hoće li biti uvjeta za odigravanje utakmice…

Još se ne zna hoćemo li moći igrati u subotu, ali se iskreno nadam da nećemo morati istrčati na teren, isključivo zbog uvjeta o kojima govorimo. Oni su daleko od nogometnih i nikome ne koriste, ni nama igračama, a sigurno ni navijačima koje želimo vidjeti na tribinama. Skloniji sam razmišljanju da bi bilo dobro odgoditi i neke susrete predstojećeg kola da bismo se onda, uz povoljnije vrijeme, vratili na normalnije i puno bolje terene od sadašnjih. Činjenica je da trenutno kod nas nema mogućnosti za ozbiljno igranje nogometa. 

U iščekivanju sljedeće utakmice

Nakon što je već u dva navrata odgođen dvoboj s Lokomotivom, Ejupi ističe kako su Bijelo-plavi u iščekivanju prvog idućeg dvoboja u borbi za bodove.

Naravno da smo željni utakmica, mogu reći i za sebe i suigrače da jedva čekamo nastavak Prvenstva jer je puno ljepši osjećaj kada se igra, nego ovako, dok čekamo što će biti i kada ćemo moći nastupiti. Vjerujem da ćemo, kada god zaigrali, pokazati naše pravo lice i nastaviti s pobjedama, istaknuo je Ejupi.