Mursi u goste stiže dosad neporažena momčad zagrebačke Mladosti, a igra se u subotu od 17 sati.

U 14. kolu državnog prvenstva u futsalu momčad Osijek Kelmea u dvorani Zrinjevac ovoga petka dočekuje posljednjeplasiranu Albonu Potpićan s početkom u 20 sati. Osječani su svakako favoriti u ovome dvoboju, budući da je sastav iz Labina do sada ostvario samo jednu pobjedu u borbi za bodove.

Najzanimljivi dvoboj predstojećeg vikenda, što se tiče osječkih prvoligaša, trebali bi odigrati odbojkaši Murse. Njima u 12. kolu razigravanja Prve jakosne skupine državne Superlige u goste stiže zagrebačka Mladost koja od početka Prvenstva nije izgubila niti jednu utakmicu! Subotnji susret u dvorani Gradski vrt počinje u 17 sati, a igrači i stručni stožer Murse pozivaju ljubitelje sporta da u što većem broju dođu na ogled prvoplasirane i trećeplasirane momčadi na tablici.

Osječki „Brokeri“ gostuju u Zadru

U subotu će, ali u gostima, igrati i odbojkašice Osijeka. One putuju u Poreč gdje će ih dočekati istoimena ekipa koja trenutno zauzima drugo mjesto u Drugoj jakosnoj skupini Superlige za žene sa četiri boda prednosti u odnosu na Osječanke. Kako još uvijek imaju određene, pa makar i teorijske izglede preskočiti Porečanke na ljestvici, naše bi djevojke trebale imati značajan motiv u ovome dvoboju s izravnim konkurentom. Nakon duže stanke nastavlja se i ligaško natjecanje u HT Premijer ligi kašarkaša.

Igrači Vrijednosnica Osijek u 16. kolu u nedjelju igraju u Zadru protiv momčadi Jazine Arbanasi. Osječani su trenutno deseti na tablici s dva boda prednosti ispred Zadrana koji su na 12. mjestu i žele povećati tu bodovnu razliku. U gradskom kuglačkom derbiju snage će odmjeriti Osijek i Kandit. Igrat će se u subotu na Pampasu s početkom u 16 sati. Na domaćoj kuglani su ovoga vikenda i kuglačice Osijeka ’97 čiji subotnji dvoboj s Endi Tekstilcem počinje u 13,30 sati.