Mladi je stoper ove sezone ukupno zabilježio osam nastupa, a jednom je bio i strijelac i to protiv Intera u pobjedi 3:0.

Drugog dana trećega mjeseca u godini svoj je 23. rođendan proslavio naš prvotimac Andrej Šimunec. Rođen je, naime, 2. ožujka 1995. u Osijeku, a vrlo rano se odlučio za nogometnu karijeru, baš kao i njegov otac Ivica koji je također igrao u bijelo-plavom dresu. Andrej je prošao Školu nogometa našeg prvoligaša, a u sezoni 2013/2014. zaigrao je za najbolju momčad u HNL-u, kada su stoperske pozicije pokrivali Jonjić, Bralić, Novaković i po potrebi Lukić.

Dvostruka operacija na koljenu

Do sada je skupio 20 nastupa za Osječane u prvenstvenim ogledima, a ove natjecateljske godine nastupio u pet ligaških utakmica, dvije je odigrao u Kupu Hrvatske, dok je jedan nastup zabilježio i u kvalifikacijama Europske lige i to onaj završni, protiv Austrije u St. Poeltenu, kada je ušao s klupe. Jednom je bio i strijelac, a mrežu je zatresao zaprešićkom Interu u pobjedi Bijelo-plavih od 3:0 u Gradskom vrtu.

Zasigurno bi Šimunec skupio i više nastupa za Osijek da ga od samoga uključivanja u seniorski pogon nisu učestalo pratile teže ozljede zbog kojih je i imao i dvije operacije koljena. Sreća ga nije pratila ni tijekom nedavnih priprema u Španjolskoj, ali je naš mladi prvotimac uvijek bio strpljiv i uporan te se vraćao nakon svih nedaća i poteškoća koje su ga dosad pratile u karijeri.