Naš je prvoligaš u 39 domaćih ogleda slavio 17 puta, 9 je susreta završilo remijem, a Hajduk je bio bolji u 13 dvoboja.

Osijek i Hajduk u Gradskom vrtu su ukupno odigrali 38 utakmica, a ona prva međusobna, u kojoj su Osječani bili domaćini igrala se u proljeće 1992. u Donjem Miholjcu jer se, uslijed ratne opasnosti, nije moglo igrati u gradu na Dravi. Imajući u vidu sve prethodne oglede, Bijelo-plavi su statistički gledano bili uspješniji jer su ostvarili veći broj pobjeda u odnosu na respektabilnog suparnika. Slavili su ukupno 17 puta, devet susreta je završilo neriješenim rezultatom, a Splićani su u 13 navrata upisali pun pogodak.

U zadnjih pet utakmica – četiri pobjede

U posljednjih pet prvenstvenih ogleda Osijek je bio puno uspješniji jer je zabilježio četiri pobjede, uz jedan neriješeni rezultat. Dakle, ne računajući natjecanje u Kupu Hrvatske, nego samo borbu za borbu za bodove, Hajduk na našem travnjaku nije slavio od ožujka 2015. godine. Prije toga osam je uzastopnih ogleda završilo ili pobjedom našeg prvoligaša (četiri puta) ili remijem (također u četiri navrata). U 39 međusobnih utakmica Osječani su kao domaćini Bijelima ukupno postigli 53 pogotka, uz 49 primljenih.

Golijada iz listopada 1995.

Često smo u susretima između Osijeka i Hajduka imali priliku vidjeti dosta golova, a najviše ih je postignuto 15. listopada 1995., kada je osječka momčad, pred 15.000 gledatelja, slavila s 5:3. Već u prvom poluvremenu bilo je 4:1 za Bijelo-plave uz dva pogotka Pamića, te po jedan Vukoje i S. Vranješa, dok je mrežu domaćina zatresao Pralija. U drugom poluvremenu Splićani su se preko Jurčeca i Pralije primaknuli na 4:3, da bi Pamić svojim trećim pogotkom postavio konačan rezultat iznimno zanimljive i vrlo kvalitetne nogometne predstave. Za Osijek su, pod vodstvom Ante Čačića, igrali: Perić, Beljan, S. Vranješ, Lulić, Ergović, Rupnik, Beširević, Bičanić, Osmanagić (od 72. I. Šimunec), Vukoja i Pamić. Hajduk je tada nastupio u sastavu: Gabrić (od 19. Stojkić), V. Lalić, J. Bilić (od 46. Božiković), Vuica, Horvat, Pralija, M. Meštrović, I. Leko, Rapaić (od 69. Sarr), Jurčec i J. Vučko. Trener je bio Ivan Katalinić.