Pouzdani vratar Osječana najavljuje kako će domaćin htijenjem i angažmanom učiniti sve da bi svladao goste s Poljuda.

Bijelo-plavi u subotu dočekuju splitski Hajduk u derbiju 26. kola HT Prve lige. Nakon dva uzastopna remija, prvo u Vinkovcima, a potom i u domaćem ogledu sa Zaprešićanima, Osijek svakako želi pobjedu nad Splićanima koji zauzimaju drugo mjesto na tablici, dok je naša momčad na četvrtoj poziciji. 

Nije ni protiv Cibalije, ni protiv Intera bilo dobro ni što se tiče igre, a ni rezultata. Sva je sreća da nam brzo dolazi utakmica s Hajdukom, pa je to prilika da se „iščupamo“ i popravimo dojam i bodovni saldo jer sada već dosta zaostajemo za Rijekom i Hajdukom, uvodno je istaknuo Marko Malenica. 

Pobjeda puno toga može promijeniti

No, svjestan je pouzdani osječki vratar da bi pobjeda u predstojećem ogledu mogla bitno utjecati i na raspoloženje, ne samo igrača, nego i navijača Osijeka:

Trijumf može, dakako, puno toga promijeniti na bolje. Ne samo što se tiče bodova, nego i cjelokupne atmosfere u Klubu i oko njega. I mislim da nam stvarno treba ova pobjeda u nedjelju da bismo bili uspješniji u nastavku sezone.

Želja je neupitna

Osijek je u posljednje vrijeme imao dosta uspjeha u prvenstvenim ogledima s Hajdukom. Malenica očekuje da će tako biti i ovaj puta:

Nadamo se svi pobjedi i dat ćemo sigurno sve od sebe da bismo osvojili bodove. Zaista je važno pobijediti iz naše perspektive i vjerujem da ćemo biti zadovoljni na kraju derbija. 

Ne sumnjamo da će htijenje i zalaganje biti na vrhuncu, ipak je riječ o derbiju…

Angažman će sigurno biti na maksimalnoj razini i sigurno će svaki igrač pružiti sto posto svojih mogućnosti. Želja je neupitna, motiv također, tako da sam optimist uoči nedjelje. 

Lakše uz pomoć navijača

Osječanima treba i kvalitetna navijačka potpora s tribina jer uz pomoć Kohorte i ostalih navijača ipak se lakše dolazi do rezultatskog cilja: 

Naravno da nam treba podrška u svakom nastupu, a posebno u ovakvoj utakmici s Hajdukom. Činjenica je da u posljednje vrijeme nismo u najboljem izdanju, a uz pravu navijačku potporu sigurno je da ćemo biti bolji i uspješniji.