Osječka momčad i petoplasirani klub BiH Premier lige igrat će u Velikoj s početkom u 13 sati.

Idućega vikenda hrvatski nogometni prvoligaši neće igrati utakmice 27. kola, budući da je stanka u Prvenstvu zbog dvostrukog nastupa naše najbolje nacionalne vrste u Sjedinjenim Američkim državama, protiv reprezentacija Perua i Meksika. Upražnjeni termin nogometaši Osijeka će iskoristiti za odigiravanje prijateljske međunarodne utakmice protiv bosansko-hercegovačkog premierligaša Krupe. 

Dogovor s Bučinskim

Momčad Krupe trenutno zauzima peto mjesto u ligaškom natjecanju BiH, iza Željezničara, Zrinjskog, Širokog Brijega i Sarajeva, te još uvijek ima europske ambicije. Igrat će se u subotu, 24. ožujka, na stadionu NK Papuk u Velikoj s početkom u 13 sati. Kao što je poznato, Zekićevi su izabranici uvodni dio zimskih priprema početkom godine odradili upravo u tom kraju „Zlatne doline“, imali su odlične uvjete za rad, pa su i ovaj puta odlučili nakratko „skoknuti“ do Požeštine.

Susret je dogovoren s bivšim veznjakom Bijelo-plavih Mihajlom Bučinskim, koji je u Gradskom vrtu bio u sezoni 2002/2003 kada su na klupi Osječana bili prvo Milan Đuričić, a potom i Stanko Poklepović. Bučinski sada obnaša funkciju sportskog direktora FK Krupa.