Rezultat je bio neriješen 1:1, a pogodak za Bijelo-plave postigao je Mirko Marić.

Nogometaši Osijeka i Krupe igrali su, u prijateljskoj međunarodnoj utakmici, neriješeno 1:1 (0:0). Igralo se po hladnom vremenu na dobro pripremljenom terenu stadiona u Velikoj, pred stotinjak promrzlih gledatelja. Osječani su imali nešto veći posjed lopte i terensku nadmoć, a i momčad iz Krupe je pokazala kvalitetu kojom je među pet vodećih BiH premierligaša.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a najbliže vodstvu Bijelo-plavi su bili već na samom početku utakmice, kada je Šorša praktički u prvom ozbiljnijem napadu snažno pucao lijevom nogom s dvadesetak metara i pogodio gredu. Potom se igralo dosta angažirano s obje strane, u nekim trenucima i dosta agresivno, pa je bilo i žustrih startova, kao da je riječ o prvenstvenom dvoboju. Vrlo izglednu šansu imao je Boban nakon proigravanja Jambora, u 36. minuti, međutim, odlično je reagirao vratar Kutić i sačuvao mrežu.

Oba gola u nastavku

U nastavku smo brzo vidjeli pogodak. U 48. minuti na ubačenu loptu iz lijevoga kuta Fajić je uspio izmaknuti pozornosti Šimuneca i glavom matirao Santinija. Potom su Zekićevi izabranici nametnuli svoj ritam, a do izjednačenja su stigli u 70. minuti. Lopa je brzo izveo slobodan udarac s lijeve strane, proigravši Marića koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru i pogađa lijevi donji kut za 1:1. Nekoliko minuta kasnije Grgić je zaustavljen prekršajem u šesnaestercu, ali je ostao na nogama i pokušao završiti akciju, pa sudac Hrmić nije pokazao na bijelu točku. Kasnije je je bila još jedna dvojbena situacija u šesnaestercu Krupe, kada je na travi ostao Šorša, ali je procjena suca da (opet) nije bilo riječi o nedopuštenom startu protivničkog igrača.

Za Osijek su igrali: Malenica (od 46' Santini), Milović (od 60. Škorić), Šimunec, Šorša, Barišić, Jambor (od 46. Mudražija), Hajradinović (od 46. Mioč), Lopa, Pervan (od 60. Marić), Boban (od 46. Grgić) i Ejupi. Krupa je nastupila u sastavu: Kutić (od 46. Fejzić), Galešić (od 55. Banović), Maksimović, Ljubenović (od 75. Glamočić), Vukotić, Nikodijević (od 82. Nikolić), Mirosavljević, Balabanović (od 90. Ilić), Aleksić, Milanović (od 60. Lukić) i Fajić (od 60. Šamara).