Meštrovićev klub ostvario važnu pobjedu protiv izravnog konkurenta u Serie C pred 7.190 gledatelja!

Vrlo važnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario je Santarcangelo našeg predsjednika Ivana Meštrovića u B skupini talijanske Serie C. Trećeligaš u čijim redovima su i trojica posuđenih igrača Osijeka u gostima je svladao izravnog konkurenta, nekadašnjeg prvoligaša Vicenzu s 2:1 i tako mu se primaknuo, kao i zoni spasa samo na bod. Jedna od zanimljivosti ovoga dvoboja je činjenica da je susret s tribina pratilo 7.190 gledatelja, od toga njih 6.731 pretplatnika koji imaju člansku iskaznicu Vicenze!

U sastavu Santarcangela, kojega sada vodi novi trener Karel Zeman, sin legendarnog Zdeneka, cijelu utakmicu je opet odigrao Zoran Lesjak, dok je Josip Špoljarić ušao u 90. minuti. Tomislav Štrkalj nije bio spreman za nastup, pa je propustio ovaj dvoboj.

Klepač sudjelovao u pobjedi Varaždina

Dvojicu igrača imamo na posudbi u hrvatskom prvoligašu Istri 1961. Obojica su, i Nikola Matas i Aljoša Vojnović, participirali svih 90 minuta u ogledu s Rudešom na stadionu u Kranjčevićevoj ulici gdje je domaćin slavio s 2:1. Kada je o drugoligašima riječ, naš Mihael Klepač sudjelovao je u pobjedi Varaždina u gostima kod Novigrada s 1:0 igrajući do 62. minute.

Borna Žitnjak je i proteklog vikenda čuvao mrežu Šibenika protiv Hajduka II na Poljudu, gdje je rezultat bio 2:0 za domaću momčad. Varaždinci su četvrti na tablici, dok Šibenčani trenutno drže 8. poziciju. Milovan Petrovikj i njegov Sepsi u rumunjskom prvenstvu u ponedjeljak navečer igraju u gostima kod Poli Timisoare.