Najuspješniji su bili Limači rođeni 2009. i mlađi koji su osvojili prvo mjesto na „Zeko kupu“ u Starim Jankovcima.

Nogometni klub Osijek je imao dvije svoje selekcije u finalnim susretima na međunarodnom turniru „Zeko kup“ u Starim Jankovcima. Prvo mjesto osvojili su Limači, dječaci rođeni 2009. godine i mlađi. Na startu su svladali Tuzlu s 5:0 (Posavec 2, Janjić, Tomašević i Marković), potom su bili bolji od Fruškogorca 4:1 (N. Kurtović, Janjić, Mihaljević i Ljubojević), zatim su uvjerljivo slavili protiv Sladorane sa 8:0 (Janjić 2, Sabo, Ljubojević, Marković, N. Kurtović, Tomašević i Posavec).

U četvrtfinalu ih je čekao susret protiv Brčkog kojega su riješili u svoju korist rezultatom 3:0 (Sabo, Posavec i Marković), da bi u polufinalu svladali Željezničar iz Slavonskog Broda s 2:1 (Marković i Sabo). Učenici Mateja Žitnjaka u finalu su bili uvjerljivo bolji od vršnjaka iz bijeljinskog Zenita, a rezultat je bio 5:0 (Ljubojević 3, Sabo i Marković).

Brođani s(p)retniji u jedanaestercima

Generacija 2007. godište, a riječ je o Početnicima pod vodstvom Danijela Bogdana, također je došla do finala. Redom je pobjeđivala Bedem s 3:1 (Barić 2 i Grgić), tuzlanski Pijetlić 2:0 (Grgić i Barić), Perfect Srebrenik 2:0 (Barić i Kovačević), Frankopan 4:1 (Grgić 2, Rupčić i Jukić) te Vinkovce čak s 9:0 (Jukić 4, Omerović 3, Leko i Majdenić).

U četvrtfinalu je pao i Vuteks sa 6:0 (Grgić 2, Barić, Rupčić, Kovačević i Jerković), a u polufinalu je svladana Cibalija s 2:0 (Grgić i Barić). Finale se igralo protiv slavonsko-brodskog Željezničara i tijekom igre nije bilo golova, pa su odlučivali jedanaesterci. Pritom su Brođani bili s(p)retniji i slavili s 3:2.

Limačima II treće mjesto u Splitu

U Splitu i njegovoj okolici odigran je međunarodni turnir za mlađe kategorije pod nazivom „Prvi koraci“ koji je po broju sudionika jedan od najvećih u Europi! Limači II rođeni 2010. (trener Josip Kovačević) igrali su utješno finale, odnosno susret za treće mjesto. U njemu su bili bolji od zagrebačke Devetke s 1:0 (Jaman).

Prethodno su u svojoj skupini također bili prvi, kao i sve ostale naše momčadi na ovome turniru. Solina su pobijedili 2:0 (Amidžić i Šarčević), istim su rezultatom slavili protiv Brela (Jaman i Šarčević), s Uskokom je bilo neriješeno 1:1 (Jaman), a u četvtfinalu je Osijek svladao momčad Spinuta s 1:0 (Jaman). Nakon toga je u polufinalu uslijedio i jedini poraz i to od zagrebačkog Dinama 0:3. Naš Andro Papac je proglašen za najboljeg vratara turnira. Generacije 2006. i 2008. eliminirane su u četvrtfinalima.