Napadač Bijelo-plavih priključio se suigračima u Gradskom vrtu i stavio na raspolaganje stručnom stožeru.

Nakon utakmice s Lokomotivom izvjesno je da će trener Zoran Zekić ponovno morati tražiti neka nova rješenja za subotnji ogled s Rudešom, ponovno u Kranjčevićevoj. Treći žuti karton dobio je Mudražija, dok je pod velikim upitnikom nastup Grezde. Albanski reprezentativac je obnovio ozljedu gležnja, pa će se dodatnim pregledom utvrditi koliko će mu vremena biti potrebno da bi opet mogao normalno trenirati i igrati.

Udarac u gležanj u Zagrebu je dobio i Grgić koji je dan kasnije bio na poštedi, no trebao bi se naći u kadru za novi ogled u metropoli. Ozbiljnim treninzima vratili su se Pušić i Jambor, tako da bi se i oni mogli naći u konkurencijji za momčad koju će Zekić suprotstaviti Rudešu. 

U konkurenciji već za subotu

Svima je posebno drago što se u Gradski vrt vratio Gabrijel Boban. Prošlo je desetak dana od obiteljske tragedije i naš je napadač sada opet u trenažnom ritmu. Suigrači su mu bili potpora i u najtežim danima, a Bobanu neće trebati puno da bi se vratio u natjecateljski režim rada.

Iako se tek priključio momčadi, vjerujemo da će biti među onima koji će konkurirati za sastav u subotnjem dvoboju. S njim bi Osijek trebao dobiti na prodornosti u svojim napadačkim akcijama, što mu je značajno nedostajalo u ogledu s „Lokosima“.