Bijelo-plavi su svladali zagrebački Dinamo s 2:0 golovima Bubala i Šutala u završnici prvog poluvremena.

Vrlo zanimljiv dvoboj vidjeli su gledatelji na stadionu NK Olimpija u Donjem gradu, u okviru polufinala juniorskog Kupa Hrvatske. Mladi nogometaši Osijeka i Dinama pokazali su puno toga, a na kraju su Bijelo-plavi slavili s 2:0 i tako stekli značajnu prednost uoči uzvrata u Maksimiru koji je na rasporedu 18. travnja.

Pobjedu Osječanima donijeli su Luka Bubalo i Boško Šutalo, defanzivci koji su krajem prvog poluvremena, svojim golovima u 43. i 45. minuti riješili pitanje pobjednika nakon vrlo dobrih Ilićevih ubačaja.

Moglo je biti i više golova

Bilo je još dosta prigoda i na jednoj i na drugoj strani u obostrano otvorenoj igri, u kojoj smo mogli vidjeti i više od dva gola. U redovima Dinama Koreanac Gyuhyeong je snažnim udarcem pogodio vratnicu, a u nastavku je blizu pogotku bio i Baturina. Što se domaćina tiče, Durdov je u dva navrata mogao povećati prednost u drugom poluvremenu, ali je do kraja ostalo 2:0.

Osijek je igrao u sastavu: Barešić, Šutalo, Magdić, Jakšić, Talys, Bubalo (od 80. Stanić), Soldić (od 60. L. Vojnović), Benić (od 46. Ivić), Ilić (od 60. Grgić), Mišković (od 56. Rajić) i Durdov.