Bivši makedonski reprezentativac na terenu je protiv Poli Timisoare proveo posljednjih pola sata.

Od naših igrača na posudbama u drugim klubovima, iako nije imao maksimalnu minutažu, nekako najzadovoljniji proteklih dana može biti Milovan Petrovikj. On je igrao u posljednjih 30 minuta gostujuće utakmice njegova Sepsija protiv Poli Timisoare u prvenstvu Rumunjske, koja je završila neriješenim rezultatom 2:2.

Sepsi zauzima 12. poziciju na tablici s tri boda više u odnosu na pretposljednji GAZ Metan, a danas (ponedjeljak) će igrati protiv „fenjeraša“ Juventusa u Bukureštu, također u gostima. Što se tiče HNL-a, osječki je dvojac Nikola Matas – Aljoša Vojnović odradio svih 90 minuta u momčadi Istre 1961 protiv vodećeg Dinama koji je na Aldo Drosini slavio sa 4:0. 

Klepač protiv Žitnjaka

U drugoligaškom natjecanju naši su se nogometaši našli na terenu jedan protiv drugoga, što znači da su igrali Varaždin i Šibenik. Varaždinci za koje je do 76. minute nastupao Mihael Klepač su bili bolji rezultatom 4:3, a mrežu Šibenčana i ovaj puta je čuvao Borna Žitnjak. Varaždin je trenutno treći, iza Dinama II i Gorice, dok je Šibenik osmi u poretku Druge HNL. Talijanski Santarcangelo će u Serie C igrati 12. travnja na domaćem terenu protiv Sudtirola.

Klub našeg predsjednika Ivana Meštrovića zauzima 16. poziciju s istim brojem bodova kao i Vicenza koja je stepenicu niže, u zoni ispadanja, ali i susretom više u odnosu na Santarcangelo. Posljednji Fano zaostaje samo bod za momčadi naših Zoran Lesjaka, Josipa Špoljarića i Tomislava Štrkalja, no također ima i jednu utakmicu više.