U Maksimiru će uzvratne polufinalne utakmice igrati kadetska i juniorska momčad našeg prvoligaša.

Čak tri utakmice odigrat će Dinamo i Osijek u istome danu! Naime, seniorske se momčadi sastaju u derbiju 30. kola HT Prve lige s početkom u 18 sati, a prije toga će u Maksimiru biti odigrana još dva međusobna dvoboja. Od 12 i 30 na terenu s umjetnom travom snage će odmjeriti kadetske momčadi ova dva kluba i to u uzvratu polufinala Kupa Hrvatske, a dva sata kasnije, u okviru istoga natjecanja, igrat će i juniori Modrih i Bijelo-plavih. 

Kasnije će biti potpora s tribina

Podsjetit ćemo da mladi Osječani imaju prednost iz prvih susreta, odigranih u gradu na Dravi. Kadeti su u Gradskom vrtu slavili s 2:1, preokrenuvši rezultat u svoju korist nakon što je Dinamo prvi došao u vodstvo. U drugom poluvremenu strijelci su bili Vuksan i Janček. Pobjedu su ostvarili i učenici Tomislava Steinbrucknera koji su u Donjem gradu bili bolji od izabranika Tomislava Rukavine rezultatom 2:0.

Pogotke smo vidjeli u samoj završnici prvog dijela utakmice kada su mrežu gostiju zatresli Bubalo i Šutalo. Obje će osječke momčadi na put krenuti dan ranije, baš kao i prvotimci, a po svršetku svojih nastupa bodrit će s maksimirskih tribina Bijelo-plave protiv Dinamovaca u HNL-u.