Pionira II i mlađi pionira NK Osijeka na najbolji su način ušli u proljetni dio prvenstva, nakon što su obje momčadi savladale gradskom rivala Hypo Limač. Prvenstvo su uspješno nastavili i početnici, dok su početnici, kadeti II i mlađi pioniri odigrali po jedan pripremni susret.

Do velikih pobjeda došle su momčadi pioniri i mlađih pionire, koje nastupaju u kvalitetnoj ligi županijskog nogometnog saveza. Oboje su se sastali protiv gradskog rivala, Hypo Limača te su oboje došli do izuzetno vrijednih pobjeda, koje su donijeli i vrijedne bodove, uz uvijek dodatnu satisfakciju pobjede u takvom susretu.

Mlađi pioniri su odigrali susret druge kvalitetne lige, odnosno druga momčad Osijeka, koja je slavila rezultatom 3:0. Sve je otvorio Gradinac pogotkom već u sedmoj minuti susreta, da bi u drugom dijelu pogodili Nešić i Vuica. Puno više drame bilo je u susretu prvoligaša, pionira. Ovdje je Osijek rano poveo pogotkom Tonija Vinogradca, koji je kasnije svojim drugim pogotkom povećao prednost na 2:0. Ipak, gosti (došlo je do zamjene domaćinstva) do odmora smanjuju preko dva gola Kirchbauera. U otvaranju drugog dijela odmah dva pogotka u razmaku od samo jedne minute. Kuprešak ponovno dovodi Osijek u vodstvo, ali Kolak opet vraća sve na početak. Tako je ostalo do posljednje minute kad Toni Vinogradac postiže svoj treći pogodak i suigrače baca u delirij.

Početnici su također krenuli u prvenstvo te savladali Tenju 1:0, a protiv istog protivnika, no i revijalnom susretu, su nastupili i predpočetnici. Oni su slavili rezultatom 5:0. Kadeti II su odigrali susret protiv LIO-a, koji je završio 2:2, dok su mlađi pioniri uspješno testirati "nišanske sprave" protiv Metalca te došli do pobjede 10:0.