Osječki veznjak posebno je pohvalio navijanje i zato mu je teško pao poraz u vrlo pozitivnom ozračju na tribinama.

Nakon što je izgubljena utakmica s Lokomotivom, nogometaši Osijeka teško su prihvatili činjenicu da su ostali bez ijednog boda i to u igri koja je bila jedna od slabijih partija ove sezone na domaćem terenu. Veznjak Benedik Mioč je pri napuštanju travnjaka izjavio:

Ne znam što bih rekao, pokušavali smo, ali nije išlo. U prvih petnaestak minuta prvog poluvremena imali smo nekih izglednih situacija, možda i onaj Baraćev gol nije postignut iz zaleđa, ali nam se dogodio poraz. Stvarno mi je žao zbog „Kohorte“ jer je ovo bio njihov dan i želim im se ispričati što im nismo uljepšali rođendan. Morat ćemo se sada koncentrirati na utakmice koje dolaze da bismo popravili dojam do kraja sezone.

Navijačima „kapa do poda“!

Upravo je ta rođendanska proslava bila središnji događaj ovoga tjedna u gradu na Dravi, pa je Mioč priznao kako je razočaran ovakvim ishodom susreta:

Svima nam je žao. Trebali smo „poginuti“ na terenu, doduše davali smo sve od sebe, ali nam jednostavno nije išlo. Nismo bili pravi, posebno u drugom poluvremenu kada smo počeli nabijati loptu, pa nismo uspjeli barem izjednačiti.

„Kohorta“ je zaslužila više, svjesni su toga nogometaši Osijeka koji nisu bili na priželjkivanoj razini…

Navijači su nas sjajno bodrili cijelu utakmicu i njima stvarno „kapa do poda“. Podržali su nas i nakon utakmice i još jednom im se ispričavam i u ime svojih suigrača što smo ovaj susret izgubili. Trebali smo danas biti pravi, ali nismo bili, dodao je Mioč.