Radotićeva je momčad slavila na Poljudu, a uspješni su nam bili i Kadeti u ogledu s RNK Split u Gradskom vrtu.

Već smo izvjestili kako su odličan nastup na Poljudu imali Juniori našeg prvoligaša svladavši vodeći Hajduk s 3:2 (Sušić 2 i Magdić). Učenici Tomislava Radotića su četvrti na tablici, ali s manje utakmica u odnosu na tercet kojega na vrhu čine Hajduk, Dinamo i Inter koji je, primjerice, odigrao dva susreta više u odnosu na Bijelo-plave, a trenutno ima tri boda prednosti. U Prvoj HNL za mladež u Gradskom vrtu je gostovao RNK Split. Pioniri su igrali neriješeno 1:1 (Polić), dok je susret kadetskih momčadi završio pobjedom Osijeka od 1:0 (Bognar). 

Pobjeda od 34:0!

U Prvoj KLM Slavonije i Baranje naši su Predpočetnici gostovali kod NAŠK-a kojega su svladali s vrlo visokih 34:0 (Gagulić 8, Kolarević 7, Mikić 4, Mrkonjić 3, Korman 3, Bertić 2, Bogojević 2, Božić 2, Ižaković 2 i Perković). U Našicama su igrali i Limači, pobjedivši rezultatom 8:1 (Ljubojević 3, N. Kurtović, Marković, Miličić, Momčilović i Posavec). Iznimno efikasni bili su i Mlađi pioniri koji su na domaćem terenu nadigrali vršnjake iz Belišća s 32:0 (Barišić 6, Pejić 6, Pavličić 5, Damjanović 4, Ivančan 4, Barić, Matković, Mažar, Petrović, Bocka, Herceg i Trbojević). S Belišćanima su igrali i Početnici, a na kraju je bilo 12:0 (Grgić 6, Bilić, Kolarik, Kovačević, Majdenić i Tomić). 

Zanimljivo finale u Vukovaru

U Drugoj KLM momčad Početnika je igrala protiv BSK-a u Bizovcu i slavila sa 17:0 (Grgić 5, Jukić 4, Majdenić 3, Begović, Kovačević, Kolarik, Puljić i Rupčić). S BSK-om su, ali u Bijelom Brdu, snage odmjerili Početnici II i pobijedili 16:0 (Gagulić 4, Mikić 4, Jaman 2, Kolarević 2, Bertić, Kolarik, Božić i Katić). Dvoboj BSK-ai naših Mlađih pionira II završio je remijem 1:1 (Sopić). Na Memorijalu „Vukovarski branitelji“ nastupili su Pioniri II i zauzeli drugo mjesto.

Redom su pobjeđivali Selekciju austrijskih Hrvata 2:1 (Krivić i Sinković), Hrvatski dragovoljac 4:0 (Ivić 2, Milović i Stanišić), potom su odigrali neriješeno 0:0 s Interom, da bi finale izborili protiv Dinama kojega su svladali 2:1 (Ivić i Stanišić). U susretu za pobjednički trofej bilo je neriješeno 1:1 s Rijekom (Ivić), a Riječani su bili preciznije u izvođenju jedanaesteraca 7:6. Ivan Ivić proglašen je najboljim igračem turnira.

Pobjednici Memorijala „Marko Svrtan“

Mlađi pioniri, pod vodstvom Ante Bekavca, bili su vrlo uspješni na 15. Memorijalu „Marko Svrtan“ na stadionu Olimpije u Donjem gradu. Prvo su svladali skopski Albion s 2:0 (Barić i Vrbanac), zatim Đakovo 3:0 (Pejić 2 i Barić), isti je rezultat bio i protiv Vukovara (Ivančan, Pavličić i Vrbanac), a najuvjerljiviji trijumf ostvaren je u ogledu s Voćinom 9:0 (Pejić 3, Strmota 3, Barišić 2 i Petrović). U polufinalu je Osijek bio bolji od Cibalije s 2:1 (Strmota i Vrbanac), da bi u finalu nadmašio i Hypo limač rezultatom 4:0 (Damjanović 2, Pavličić i Pejić). Za najboljeg igrača izabran je Luka Barić, dok je prvi strijelac turnira bio Fran Pejić.