Mudražija je u Gradski vrt stigao u ljeto 2017., a do sada je ukupno odigrao 33 službene utakmice za Bijelo-plave.

Robert Mudražija ove subote, 5. svibnja, slavi svoj 21. rođendan. Veznjak Bijelo-plavih rođen je 1997. u Zagrebu, a prve ozbiljnije nogometne korake napravio je u Školi nogometa NK Dinamo. Tamo je igrao u mlađim kategorijama, da bi kadetski i juniorski staž odradio u Kranjčevićevoj, u redovima Zagreba.

U seniorskoj momčadi „Pjesnika“ debitirao je kao 17-godišnjak, u rujnu 2014. i brzo se ustalio u najboljem sastavu nekadašnjeg prvoligaša. U ljeto 2016. Mudražija je potpisao za austrijskog drugoligaša FC Liefering, a prošle je godine, u ljetnom prijelaznom roku, stigao u NK Osijek.

Posebno pamtimo „penal“ iz Eindhovena

Robert pokriva pozicije u sredini terena, zadnjeg i centralnog veznog. Za Osječane je debitirao u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige, na domaćem terenu protiv Luzerna i dao značajan doprinos pobjedi od 2:0. Svoje najbolje partije u dresu našeg kluba definitivno je imao protiv PSV-a.

U Eindhovenu je nad njim skrivljen i kazneni udarac kojega je Barišić pretvorio u pobjedonosni pogodak. Ukupno je za Bijelo-plave odigrao 33 susreta, od toga 27 prvenstvenih, 1 u nacionalnom Kupu i 5 u europskim dvobojima. Prošao je mlađe reprezentativne kategorije, a ove je sezone zaigrao za selekciju U-20. Sretan rođendan, Roberte!