Bijelo-plavi danas gostuju u Zaprešiću. Utakmica počinje u 17 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

INTER - OSIJEK 1:0

90' + 3 utakmica je završena, a teško je povjerovati da su Zaprešićani ovo uspjeli dobiti! Odluka je pala u posljednjim minutama, nakon nesporazuma Malenice i Šimuneca, kada je stoper Osijeka glavom poslao loptu u nebranjenu mrežu. Pozdrav iz Zaprešića!

90' + 2 mladi Ilić je zamijenio Hajradinovića. 

90' + 1 Rešetar je proigrao Raka koji centrira u šesnaesterac, na loptu zajednički kreću Malenica i Šimunec koji nes(p)retno pogađa vlastitu mrežu. 

90' + 1 1:0 - ŠIMUNEC (ag)

88' sada je Inter stvorio svoju jedinu pravu prigodu! Nisu baš gosti najbolje reagirali pred svojim vratima, lopta je praktički poklonjena Mamiću koji je sa 8 metara, srećom, pucao zamalo pokraj lijeve vratnice. 

87' požutio je Šimunec.

86' Cestarić propušta dosuditi očiti prekršaj nad Marićem pola metra izvan kaznenog prostora. 

82' igru napušta Postonjski, ušao je Obeng. 

78' Mrmić još jednom spašava, sada dobrim istrčavanjem ispred Grezde. 

77' izlazi Barišić, u igri je Mudražija. Škorić se vraća na stopera, Barać odlazi na lijevi bok. 

74' "zicer" za Osječane! Grezda je pobjegao obrani Intera, u pravo vrijeme i točno uposlio sasvim slobodnog Marića na desetak metara, no njegov je udarac u lijevi kut Mrmić odlično obranio. 

69' Grezda je mogao opasnije priprijetiti, ali ga lopta pogodila u ruku u domaćem šesnaestercu. 

68' Mazalović je dobio žuti karton. 

66' prva izmjena kod Intera. Na klupu odlazi Bočkaj, ušao je Grezda. 

63' evo i pokušaja Zaprešićana. Pucao je Rak, no lopta odlazi nekoliko metara iznad grede. 

62' pucao je Hajradinović, Prenga je podmetnuo glavu i vjerojatno spasio pogodak. Samo korner za Bijelo-plave. 

61' odlična prigoda Marića! Proigrao ga je Hajradinović, a napadač Osijeka je zamahnuo i promašio loptu u vrlo izglednoj situaciji za gol. 

60' izlazi Blažević, ulazi Rešetar. 

59' Barišić je umalo iznenadio Mrmića. Lopta je krenula u bliži vratarev kut, a Mrmić je uz dosta problema loptu izbacio u korner. 

54' Škorić puca iz daljine, nema prave prijetnje za Mrmića. 

48' Grgić ubacuje loptu pred vrata domaćih, zamalo ne stiže Škorić. 

46' počinje drugi dio utakmice pred oko 300 gledatelja u Zaprešiću. 

45' + 2 završeno je prvo poluvrijeme u kojem je Osijek bio agilniji i opasniji, ali je rezultat onaj početni 0:0. 

45' Mioč asistira Hajradinoviću koji je u dobroj poziciji za udarac, međutim, završna je izvedba bila slaba. 

43' sada još bolja prigoda Osječana! Centrirao je Barišić s lijevog boka, Marić fino spušta loptu s druge vratnice prema Škoriću u peterac, ali je osječki kapetan u padu slabo pucao. 

41' obećavajući napad gostiju, Pušić je proslijedio loptu prema Hajradinoviću koji je previše bojažljivo reagirao u toj situaciji. 

37' ozlijeđenog Dalića zamijenio je M. Grgić. 

35' Pušić puca sa 18 metara, lopta odlazi pokraj lijeve vratnice. 

34' Mazalović je pucao glavom nakon ubačaja iz kuta, nije to išlo u okvir vratiju. 

29' brzi protunapad Bijelo-plavih preko Marića koji daje loptu Hajradinoviću, a ovaj prizemnim udarcem nije uspio iznenaditi Mrmića. Mogao je Hajradinović pritom i asistirati, budući da su loptu u sredini čekali Marić i Mioč... 

25' šansa iz koje je Osijek mogao doći u vodstvo. Marić je ostavio loptu za Bočkaja koji je idealno centrirao s lijevog krila, na drugoj vratnici skočio je utrčali Mioč, no pogodio je vanjski dio vratnice. 

18' Vukčević je prvi došao u situaciju ugroziti osječka vrata nakon što se Barišić okliznuo u šesnaestercu. No, udarac domaćeg napadača je blokiran. 

10' Bočkaj je izravno iz auta loptu ubacio u mrežu, međutim, nitko pritom nije barem dirao tu loptu da bi to bio pogodak...

3' prva prava prilika za goste. Pucao je Hajradinović s 15 metara, a Mazalović metar-dva ispred gol-linije otklonio opasnost pred vratima Mrmića kada je lopta krenula u lijevi kut. 

1' počela je utakmica u Zaprešiću. 

Prvi puta će Osijeku suditi M. Cestarić iz Siska, dok su njegovi pomoćnici Robi Kezele iz Rijeke i Krunoslav Ambrinac iz Zagreba. 

Za Inter će igrati: Mrmić, Prenga, Dalić, Bosec, Mamić, Mazalović, Šarić, Postonjski, Rak, Blažević i Vukčević. Na klupi će biti: Matković, Grgić, Vukmanić, Haramustek, Obeng, Rešetar i Čeliković. Od standardnih prvotimaca nema centarfora Andrića koji nije zaliječio ozljedu. 

Osječani će u Zaprešiću nastupiti bez Bobana, Lope, Šorše, Milovića i Ejupija, dok je Grezda na klupi. Početna jedanaestorica izgleda ovako: Malenica, Šimunec, Barać, A. Grgić, Barišić, Mioč, Škorić, Pušić, Bočkaj, Hajradinović i Marić. Pričuve su: Santini, Jambor, Grezda, Mudražija, Pervan, Ilić i Bognar. 

Srdačan pozdrav iz zapadnog zagrebačkog predgrađa!