Čuvar mreže Bijelo-plavih rođen je 7. svibnja 1989., a Osijek mu je sedmi klub u profesionalnoj karijeri. 

Sedmoga dana u mjesecu svibnju 1989. godine rođen je vratar našeg prvoligaša Marijan Antolović koji ovoga ponedjeljka slavi svoj 29. rođendan. Dakako da mu NK Osijek ovom prigodom želi sve najbolje, posebice kada je u pitanju uspješan i brz oporavak nakon operacije lijevoga koljena koju je imao krajem siječnja ove godine.

Očekujemo da bi se Antolović svojim suigračima mogao priključiti tijekom ljetnih priprema za novu sezonu i ponovno staviti na raspolaganje stručnom stožeru Bijelo-plavih. 

U Željezničaru je bio kapetan 

Ovaj 195 centimetara visoki Vinkovčanin u Gradski vrt je stigao prošloga ljeta iz slovenskog Kopra, a u karijeri je promijenio dosta klubova. U matičnoj Cibaliji je privukao pozornost dobrim obranama, pa se brzo otisnuo u inozemstvo, potpisavši za Legiju iz Varšave.

No, Poljaci su ga u nekoliko navrata slali na posudbe, tako da je branio u banjalučkom Borcu i sarajevskom Željezničaru u kojem je dobio i kapetansku vrpcu. Jedno je vrijeme proveo i u Izraelu, u tamošnjem Hapoelu iz Haife iz kojega je otišao u Sloveniju, da bi potom stigao u Osijek.