NK Sveti Mihovil je napravio igralište s umjetnom travom, a klubu nesebično pomažu braća Krševan i Ivan Santini. 

Nakon nedjeljnog gostovanja kod Hajduka na Poljudu, nogometaši Osijeka neće se odmah vraćati u svoj grad nego će boravak u Dalmaciji produžiti za još jedan dan. Naime, Osječani su pozvani na otvorenje novog igrališta NK Sveti Mihovil u mjestu Sutomišćica na otoku Ugljanu. Do ovoga će susreta doći na inicijativu našeg vratara Krševana Santinija koji sa svojim bratom, potencijalnim hrvatskim reprezentativcem Ivanom koji je napadač francuskog Caena, pomaže spomenutom klubu. Obojica su naime članovi Izvršnog odbora. 

Meštroviću se odmah svidjela ideja

U Sutomišćici je izgrađen teren s posve novom umjetnom travom, a postoje planovi da se obnovi, odnosno izgradi prateća infrastruktura.

Naš je predsjednik Meštrović odmah prihvatio moj prijedlog da odigramo utakmicu i uspostavimo neku vrstu suradnje. Svidjela mu se ta ideja i baš mi je drago da ćemo zaigrati na Ugljanu i to u jednoj svečanoj prigodi. Želja nam je sve obnoviti, posebice svlačionice, postaviti i rasvjetu oko terena, a pomaže nam i Općina Preko, istaknuo je Krševan Santini.

U NK Sveti Mihovil su ponosni što su uspjeli namaknuti milijun i pol kuna za obnovu terena, a nadaju se i pomoći HNS-a i Olimpijskog odbora glede onoga što planiraju izgraditi u budućnosti.