Ove dvije utakmice HNL-a za mladež igraju se u nedjelju u ranim poslijepodnevnim satima u Gradskom vrtu.

U samoj je završnici natjecanje HNL-a za mladež u sve tri dobne kategorije. Nakon uzbudljive ovotjedne utakmice u Rijeci i poraza od 3:2, naša juniorska momčad u subotu će na još jedno gostovanje, ovaj puta kod Rudeša.

Pioniri su nam u srijedu gostovali u Varaždinu gdje su izgubili 1:0, a u nedjelju će na domaćem terenu igrati protiv Sesveta. Taj dvoboj počinje u 13 sati, dok će od 14,45 igrati kadeti istih klubova. Učenici Tomislava Steinbrucknera u srijedu su svladali Varaždince s 1:0 i sada se zasigurno nadaju novim bodovima.

Turnir u Pelagićevu za 2006. i 2008. godište

Vikend-program za naše mlađe kategorije započinje u petak predvečer kada će od 19 sati u Gradskom vrtu igrati Limači II i Vitez iz Antunovca u Kvalitetnoj ligi mladih Slavonije i Baranje. Što se tiče subotnjeg rasporeda, Pioniri II u 9,00 sati dočekuju Slavoniju, a u 10,30 s Požežanima će igrati i Kadeti II.

Mlađi pioniri idu u goste Đakovu gdje će utakmica započeti u 9,45 sati. Nešto kasnije, od 11,45, u borbu za bodove će, također sa Đakovčanima, krenuti i naši Početnici. Generacije 2006. i 2008. godište igrat će na turniru u Pelagićevu u susjednoj Bosni i Hercegovini.