Učenici Ante Bekavca su odlično igrali na Memorijalu „Darko Mrdeša“, a Kadeti su sezonu završili pobjedom nad Zadrom.

Odigrane su posljednje prvenstvene utakmice u HNL-u za mladež. U Gradskom vrtu je gostovao Zadar s kojim su Pioniri odigrali neriješeno 2:2 (T. Kuprešak i Miličević), dok su naši Kadeti slavili s 1:0 (Branšteter). Kadetska je momčad sezonu završila na četvrtom mjestu iza Dinama, Hajduka i Lokomotive, dok su izabranici Stjepana Vranješa na kraju zauzeli osmu poziciju, a prvak je također Dinamo ispred Hajduka. U Prvoj KLM Slavonije i Baranje Pioniri II su bili bolji od Đakova sa 7:1 (Mikolčić 2, Verhas 2, Kos, Lozić i Milić), a Kadeti II su svoje goste iz Đakova pobijedili 5:1 (Lišnić 2, Fingernagl, Senčar i Vuica).

Kod đakovačke Croatije gostovali su Predpočetnici i slavili s uvjerljivih 15:4 (Jaman 4, Ižaković 3, Bibić 2, Korman 2, Božić, Bertić, Katić i Mikić), dok su Limači domaće Đakovčane svladali s 12:2 (Sabo 4, Kovač 3, Ljubojević 2, Marković 2 i Posavec). Limači su odigrali još jednu utakmicu u kojoj su nadigrali Čepin sa 14:0 (Ljubojević 3, Sabo 3, Tomašević 3, Kovač, N. Kurtović, Marković, Posavec i Turalija).

Bolji i od Dinama i od Hajduka!

U Drugoj KLM Mlađi pioniri odmjerili su u gostima snage sa ŽNK Osijek i pritom pobijedili 5:2 (Pejić 2, Slišković, Sopić i Živković). Početnici II su igrali u Dardi gdje su bili bolji od svoga domaćina s visokih 14:0 (Gagulić 4, Grgić 4, Begović 2, Bilić, Jukić, Kolarik i Kovačević). U susjedstvu kod Hypo Limača igrali su naši Početnici i slavili s 2:0 (Barić i Grgić). Na „Alpas kupu“ u Zagrebu sudjelovali su Limači II i doživjeli dva poraza. Prvo su izgubili od Gimka Zagreb 0:1, a potom od Zagreba rezultatom 2:3.

Odličan vikend imali su Mlađi pioniri NK Osijek koji su osvojili turnir „Darko Mrdeša“, također u hrvatskoj metropoli. U skupini su svladali Dubravu 2:0 (Strmota i Trbojević), Široki Brijeg sa 4:0 (Barišić, Ivančan, Perković i Strmota), dok su od Zagreba poraženi 0:1. U četvrtfinalu su mladi Osječani igrali 0:0 s Lokomotivom koju su eliminirali na jedanaesterce s 5:4, a bez golova je završio i polufinalni ogled s Dinamom. Opet su Bijelo-plavi bili uspješniji s bijele točke, pobjedivši rezultatom 4:2. U finalu je Osijek bio bolji od Hajduka s 1:0 (Ivančan). Nemanja Poznanović dobio je i pojedinačno priznanje za najboljeg vratara turnira.