Pioniri i kadeti NK Osijeka vratili su se iz Slavonskog Broda s punim plijenom nakon pobjeda nad Marsonijom. Pioniri su slavili rezultatom 0:2, dok su kadeti postigli jedan pogodak u samom početku susreta, koji im je bio dovoljan za tri boda.

PIONIRI: Marsonia - Osijek 0:2

Vrlo dobar nastup pružili su pioniri Osijeka u susretu u kojem su bili favoriti te tako opravdali taj status. Brođani su dobro ušli u susret i odolijevali do 23. minute, a onda bijelo-plave u vodstvo dovodi Antonio Stupar. Drugi pogodak stigao je u uvodu drugog dijela, odnosno u 46. minuti, kad jedan od domaćih igrača pogađa svoju vlastitu mrežu. Tako je potvrđena kvaliteta nad Marsoniom, koja je i dalje u problemima i nadamo se da će uskoro doći bolji dani nekadašnjeg seniorskog prvoligaša.

Za Osijek su nastupili: Dubrović, Brezinšak (od 66.' Stanković), Jahaj (od 59.' Zebec), Večerić, Barišić, Vladić, Benić (od 63.' Stupar B.), Brekalo (od 53. Bognar), Stupar A., Dubravac, Zekan (od 63. Škorić). 

KADETI: Marsonia - Osijek 0:1

Gostovanje kod Marsonije uspješno su apsolvirali i kadeti, za koje je gol postigao Filip Lišnić, u samom otvaranju susreta. Taj je rezultat ostao do kraja, ali stručni stožer bi trebala zabrinuta vrlo česta nekonkretnost u završnici. Osijek je ovaj susret nastupio bez reprezentativnog vratara Nevistića, pa je ulogu kapetana preuzeo Josip Čikvar.

Za pobjednike susreta nastupili su: Jukić, Lišnić, Pilj, Knežević, Lukačević, Gačić, Begić (od 69.' Soldić), Kasač, Jakić, Žaper, Čikvar.

 

Iduće nastupe ove dvije selekcije imaju u subotu, kad će od 13 sati u Gradskom vrtu gostovati Zagreb.