Pred izlazak šestog broja službenog glasila NK Osijeka, donosimo vam njegov peti broj u novom obliku pregleda, koji vam omogućuje doživljaj pravog tiskanog izdanja.

Peti broj Nogometnih dukata donosio je predstavljanje Ive Šuška, koji je tad pristigao na kormilo NK Osijeka u novu misiju spašavanja, koja za sada izgleda vrlo pozitivno. Među legendama smo se prisjetiti Bakira Baširevića, igrača s najviše HNL nastupa u NK Osijeku, koji trenutno mirno provodi svoj ne-nogometni život u Orašju, no i dalje prati svaki susret svog kluba, NK Osijeka.

Čitatelja smo upoznali i s time tko je "dobri duh" svakog treninga NK Osijeka, odnosno o kome je riječ kad se u NK Osijeku kaže Đole. Predstavljeni su igrači koji su ove zime pristigli u redove našeg prvoligaša, a posebna je zanimljiva priča o legendarnoj brači Gucmirtl, i to iz pera Dragutina Keržea.

Odrađen je i razgovor s trenutnim zaposlenikom HNS-a te bivšim uspješnim trenerom NK Osijeka, Ilijom Lončarevićem, a svoje mjesto u ovom broju imaju i trener s najdužim stažem u školi nogometa NK Osijeka, Zdenko Kurtović, kao i prvotimac Borna Barišić.

Ispod teksta možete pregledati i pročitati cijeli broj, ukoliko već niste, a u ovakvom obliku možete očekivati i svaki naredni. Inače, svi dosadašnji brojevi nalaze se i u našoj DOWNLOAD sekciji.