Pioniri i kadeti odradili su iznimno uspješan tjedan, unutar kojeg su oba sastava svoj bodovni saldo uvećali za čak šest bodova. Nakon što je ranije savladana Marsonija na gostujućem terenu, jučer je u Gradskom vrtu pao Zagreb, identičnim rezultatima 1:0 i 2:0. Jedino što su sad zamijenili uloge te je pionirima bio dovoljan jedan pogodak, a kadeti su postigli dva.

PIONIRI: Osijek - Zagreb 1:0

Za razliku od Slavonskog Broda, gdje se do bodova došlo rutinski, ovo je bio susret gdje je za iste trebalo ostaviti srce na terenu, a pioniri NK Osijeka upravo su to napravili, da bi bili nagrađeni pogotkom Adema Jahaja, u 53. minuti susreta. Zagreb je pokazao sve ono što se od njega očekivalo, to je organizirana i kvalitetna momčad, ali naši momci su pokazali da su bolji od njih te im odmakli četiri boda na prvenstvenoj ljestvici.

U redovima NK Osijeka su nastupili Dubrović, Brezinšak (od 45.' Stanković), Jahaj, Večerić, Barišić, Vladić, Benić (od 60.' Stupar B.), Bognar, Stupar A. (od 15.' Kuprešak), Dubravac (od 67. Škorić), Zekan (od 52. Gagulić).

POREDAK: 1. Hajduk 56, 2. Dinamo 52 (-1), 3. Rijeka 51, 4. Split 35, 5. Osijek 31 (-1), 6. Zadar 31, 7. Zagreb 27, 8. Lokomotiva 24...

KADETI: Osijek - Zagreb 2:0

Kadeti su u svoj susret ušli iznimno motivirani, budući da su u jesenskom dijelu izgubili bodove na Zagrebellu i takav pristup se u potpunosti isplatio. Po jedan gol u svakom poluvremenu epilog je prikazanog, a sve je otvorio Luka Marin, koji je zabio u 18. minuti susreta. Konačno rješenje ove neizvjesne utakmice došlo je u 75. minuti, kad pogodak postiže Marin Knežević, igrač koji je u samom uvodu susreta u igru ušao umjesto Mihaela Žapera. S ove dvije pobjede Osijek se ponovno uključio u borbu za drugu mjesto prvenstvene ljestvice.

Bodove bijelo-plavima donijeli su Jukić, Lišnić, Marin, Soldić, Lukačević, Gačić, Ikić (od 71.' Plazonja), Kasač, Jakić (od 77.' Rebrina, Žaper (od 15.' Knežević), Čikvar.

POREDAK: 1. Dinamo 57 (-1), 2. Lokomotiva 37, 3. Zagreb 36, 4. Osijek 35 (-1), 5. Rijeka 35, 6. Hajduk 31, 7. Split 30, 8. Cibalia 28 (-1)