Domaći Dinamo Auto je imao vodstvo od 2:0, ali je velikim pogreškama omogućio protivniku da dođe do izjednačenja.

Moldavski Petrocub s kojim će Osijek igrati u prvom pretkolu Europske lige jučer je odigrao još jednu prvenstvenu utakmicu, ovaj puta u gostima protiv momčadi Dinamo Auto. Rezultat je bio 2:2, a Petrocub je uspio izbjeći poraz koji mu je prijetio nakon što je domaćin imao vodstvo od 2:0.

U 58. minuti gosti su smanjili preko Slivce nakon velike pogreške Dinamova stopera, dok se za izjednačenje pobrinuo Rogac u samoj završnici susreta, pogotkom u 88. minuti iako je to zapravo bio autogol jer je loptu u mežu skrenuo domaći igrač. Za momčad trenera Popescua igrali su: Celeadnic, Onana (62' Rusu), Mudrac, Taras, Patras, Ambros (68' Rogac), Slivca, Melachio, Potimiche, Pisla (46' Vremea) i Ivanov.

Popescu očekuje pojačanja

Nakon podjele bodova u ovome ogledu Lilian Popescu je izjavio da je zadovoljan spoznajom da se njegova momčad uspjela vratiti nakon zaostatka kojega je imala, ali i da želi da mu igrači budu koncentrirani tijekom svih 90 minuta, kako se ne bi dogodile pogreške koje su protivniku omogućile prednost.

Na kraju je, kako je rekao, Petrocub mogao i do sva tri boda jer je u drugom poluvremenu imao dominaciju. Popescu se nada da će se uprava kluba pobrinuti za dovođenje igračkih pojačanja prije europskih dvoboja s Osijekom. Petrocub je treći na tablici sa 16 bodova iz 12 odigranih utakmica. Vodeći Sheriff ima 29 bodova, a drugoplasirani Milsani ima tri boda manje.