Ovoga ponedjeljka krećemo s prodajom godišnjih ulaznica za domaće utakmice Nogometnog kluba Osijek u natjecateljskoj sezoni 2018/2019. 

Donosimo deset najvažnijih stvari koje trebate znati:

  1. U slučaju kiše taj dan prodaja godišnjih ulaznica prebacuje se u prostorije Kluba ispod zapadne tribine!
  2. Prodaja godišnjih ulaznica počinje u ponedjeljak, 9. srpnja, u prodajnim kućicama ispred dvorane Gradski vrt gdje su se prodavale i ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije.
  3. Godišnje ulaznice možete kupiti svakoga dana, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 12 do 18 te subotom od 10 do 12 sati.
  4. Sa sobom možete ponijeti ispunjeni obrazac za godišnju ili ga pak ispuniti na licu mjesta te nakon toga izvršiti uplatu.
  5. Od ponedjeljka, 9. srpnja, moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.
  6. Bitno je čitko ispuniti tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo – prema shemi stadiona).
  7. Ulaznice su personalizirane i svaka sadrži podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo te nisu prenosive na drugu osobu.
  8. Kupovinu godišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta, a podaci obuhvaćaju ime i prezime, datum rođenja, OIB, adresu, kontakt telefon i e-mail.
  9. Plaćanje možete izvršiti i svim debitnim karticama, a kupovinu na rate možete ostvariti s Visa, Maestro i Mastercard karticama. Što se tiče obročnog plaćanja, najviše su moguće tri rate i to ovisno o uvjetima pojedine kartice / banke.
  10. Kako biste ostvarili najbolje popuste, za one koji to nisu učinili, prvo je potrebno učlaniti se ili obnoviti članstvo u Bijelo-plavom klubu. Cijene godišnjih kompleta ulaznica za nastupajuću sezonu možete pronaći na našem webu.

Često postavljena pitanja