Zoran Zekić se vratio u Moldaviju, zemlju koju pamti po lijepim trenerskim uspomenama.

Osječani su doputovali u svoje odredište, u Kišinjev, glavni grad Moldavije. Let malim zrakoplovom u kojem nas je bilo ukupno 37 uz još troje članova posade, bio je vrlo ugodan od uzlijetanja iz Zračne luke Osijek, pa u idućih 76 minuta, sve do slijetanja na ovdašnji aerodrom.

Osim što je ovdje sat vremena više u odnosu na Hrvatsku, dočekalo nas je oblačno vrijeme uz temperaturu od 23 Celzijeva stupnja i prilično je ugodno. Nadamo se da će tako biti i u četvrtak, u vrijeme odigravanja utakmice između Petrocuba i Osijeka.

Zekićev povratak

Udobno smo se smjestili u hotel Radisson Blu Leogrand Chisinau koji će nam biti baza sve do petka ujutro kada je predviđen povratni let prema gradu na Dravi. Među igračima vlada dobro ozračje, trener Zoran Zekić je ponovno u Moldaviji uz koju je u nogometnom smislu posebno vezan, pa se i kod njega osjete pozitivne vibracije.

U terminu susreta (19 sati po hrvatskom vremenu) momčad će ove srijede odraditi trening na stadionu FC Zimbru na kojemu inače igra i reprezentacija Moldavije. Još jednom želimo sretan put svim našim navijačima koji su krenuli ili pak kreću prema Kišinjevu i vidimo se sutra na utakmici!