Ulaznice se prodaju na blagajnama ispred dvorane Gradski vrt, a na dan utakmice bit će otvorene i blagajne Istok od 12 sati

U tijeku je prodaja ulaznica za uzvratni susret 1. kvalifikacijskog kruga Europske lige u kojem će Osijek u četvrtak navečer ugostiti momčad moldavskog Petrocuba s početkom u 20,45 sati.

Ulaznice se prodaju na blagajnama ispred dvorane Gradski vrt u vremenu od 12 do 18 sati. Na dan utakmice bit će otvorene i blagajne ispod tribine Istok i to od 12 sati, pa do početka susreta.

Dakako da je i ove sezone najisplativije kupiti godišnju ulaznicu, a sve pojedinosti vezane uz njih možete također pronaći na našoj web stranici. Pojedinačne karte za predstojeću utakmicu moguće je kupiti i u poslovnici turističke agencije „Kompas“ na Šetalištu kardinala F. Šepera 8F, a dakako da je ponovno aktualna i online prodaja na www.ulaznice.hr.

Cijena pojedinačnih ulaznica

Donosimo i cijene pojedinačnih ulaznica za ogled Osijeka i Petrocuba, uz važnu napomenu da navijači sa članskim iskaznicama imaju 50 posto popusta. To znači da će za tribinu Istok izdvojiti 60 kuna umjesto 120 koliko plaćaju oni koji nisu članovi Bijelo-plavog kluba. Zapad gore je za članove 80 kuna (inače je 160), Zapad dolje 100 kuna, Sjever i Jug stoje 60 (120), Loža 150 (300) i mjesto u VIP-u 500 (1000) kuna.

Djeca do 15 godina sa članskom iskaznicom plaćaju 20 kuna, a ukoliko nisu članovi – cijena za njih je 40 kuna. Ulaznice su personalizirane što znači da glase na ime i prezime te je prigodom kupovine potrebno pokazati osobni dokument. Dodajmo da će se fan shop artikli moći kupiti na bijelo-plavim štandovima kod tribina Istok i Zapad.

Ulazi stadiona Gradski vrt u četvrtak se otvaraju u 18,45 sati.