Osim Domagoja Vide, NK Osijek je darivao i ekonoma reprezentacije Gorana Vinceka i kuhara Tomicu Đukića.

Svečano je bilo u Gradskom vrtu, u uvertiri dvoboja hrvatskog i moldavskog predstavnika u prvom kvalifikacijskom krugu Europske lige. NK Osijek je pozvao u goste srebrnog hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu koji je prije odlaska na Jadran rado došao među svoje Osječane.

Suvlasnik i predsjednik Bijelo-plavih Ivan Meštrović uručio mu je dres našeg Kluba s brojem 19 (Vida ga je nosio dok je igrao u Gradskom vrtu), a ni bivši kapetan Osječana nije došao bez poklona. Meštrovića je darivao svojim dresom nacionalne vrste na kojem je, dakako, broj 21.

Ekonom i kuhar

I nije Vida bio jedini gost na utakmici s Moldavcima. Srebrom iz Rusije okitio se i ekonom hrvatske reprezentacije Goran Vincek koji već više od tri desetljeća radi u Nogometnom klubu Osijek. Stoga je dobio dres s brojem 34 koji će se lijepo uklopiti u njegovu „kolekciju“ koju godinama popunjava.

Pljesak i poklon zaslužio je i kuhar iz Hotela Osijek, naš sugrađanin Tomica Đukić koji je cijelo vrijeme bio uz „kockaste“  tijekom njihova pohoda prema finalu najvećeg nogometnog natjecanja, pripremajući im raznovrsne obroke.

Bravo još jednom za svu trojicu!