Bobanovo stanje je takvo da se na njega teško može računati, a nadamo se da bi se u momčad mogao vratiti Škorić.

Nekoliko dana uoči utakmice Osijeka i Rangersa zdravstveno stanje u osječkim redovima sigurno nije idealno, no ozljede su sastavni dio sporta i na njih se ne može utjecati. Jasno je da i dalje stručni stožer nema na raspolaganju Muzafera Ejupija koji je izvan svih aktivnosti i čeka iduću kontrolu kada je riječ o njegovim zdravstvenim problemima o kojima smo već pisali.

Na treninzima nema ni albanskog reprezentativca Erosa Grezde. Nadamo se da će uskoro početi s radom jer je svakako potreban momčadi, što često naglašava i trener Zoran Zekić.

Boban ipak ne može, nadamo se Škoriću

Ozlijeđeni Gabrijel Boban, kojemu je prošloga tjedna protiv Petrocuba stradalo stopalo, i dalje ima poštedu i teško se oslanja na desnu nogu. Bilo bi preoptimistično očekivati ga u momčadi već u četvrtak, bez obzira što naš napadač ima veliku želju zaigrati u tako važnom susretu za Bijelo-plave.

Ohrabruje u svakom slučaju povratak treninzima Mileta Škorića kojega, zbog problema s aduktorom, nije bilo u sastavu prošloga četvrtka. Vjerujemo i nadamo se da će njegovo stanje biti zadovoljavajuće i da će se naći u sastavu. Pozitivna je vijest povratak Alena Grgića koji je morao propustiti obje utakmice s Moldavcima, a sada će biti na raspolaganju treneru.