Mladi stoper Bijelo-plavih ne skriva optimizam i zna koliko bi uspjeh u prvom ogledu značio uoči uzvrata u Glasgowu.

Nakon što je iz Stuttgarta II došao u redove Bijelo-plavih, 20-godišnji Stjepan Radeljić uspio se odmah izboriti za mjesto u početnoj jedanaestorici. Bio je u sastavu u oba dvoboja s Petrocubom, a sada sa svojim suigračima nestrpljivo očekuje dvostruki ogled s Rangersom.

Mi ćemo se maksimalno pripremiti za nadolazeću utakmicu i sigurno ćemo dati sve od sebe da bismo ostvarili što bolji rezultat. Trebat će nam to za idući tjedan i uzvrat kod njih u Glasgowu. Jasno je da pritom mislim na pobjedu pred našim navijačima Ovo je utakmica za njih i grad!

Svatko će sigurno pružiti maksimum

Očekuje se kako će atmosfera u Gradskom vrtu biti vrlo poticajna za nogometaše Osijeka, a u takvom ozračju puno se može napraviti, slaže se i Radeljić:

Baš tako, mislim da možemo dosta. Polako se dižemo i ulazimo u formu koju želimo dosegnuti u ovom početnom natjecateljskom ritmu. Nije upitno da će svaki od igrača dati svoj maksimum, nadajući se najboljem. Vjerujem da smo u stanju proći i u treće pretkolo.

Činjenica je da su našu momčad u odnosu na prošlu sezonu napustila dva važna obrambena igrača, prvo Milović, a nedavno i Barać. Stoga je stručni stožer startao s novim stoperskim parom…

Svjestan sam toga. Evo, Lončar i ja smo odigrali te prve dvije utakmice nakon zaista dobro odrađenih priprema u Austriji. Drago mi je da trener vjeruje u nas, nastojat ćemo mu uzvratiti na najbolji način.

Lakše je sa svim novim nastupom

Stjepanu je svaki nastup jako bitan, posebice u ovoj početnoj natjecateljskoj fazi kada se još privikava na nove suigrače i oni na njega.

Složio bih se s time. Bili su to moji prvi službeni nastupi za Osijek i odmah je to bila Europa. Sa svakom novom utakmicom dobivam i prijeko potrebno samopouzdanje i siguran sam da će mi biti lakše u idućim utakmicama.