Prezentacija je bila u lijepo uređenom prodajnom prostoru „Ferivi sporta“ u Kapucinskoj ulici.

Predstavljena su tri nova dresa Nogometnog kluba Osijek u kojima će naša momčad igrati tijekom ove natjecateljske godine, počevši već od nedjeljnog dvoboja s Hajdukom. U pitanju je osnovana prugasta bijelo-plava te  bijela i crvena garnitura s reklamama klupskih sponzora.

Prezentacija je upriličena u lijepo uređenom prodajnom prostoru „Ferivi sporta“ u Kapucinskoj ulici, a šteta je što kišno vrijeme nije dopustilo održavanje druge Osječke ljetne noći u sklopu koje je bio predviđen i ovaj događaj.

To je nova generacija dresova napravljena od najkvalitetnijeg materijala. Pratimo svjetske trendove i ovo je naša već treća garnitura u Nike opremi te bih želio čestitati „Feriviju“. Oni su, naime, prije dvije godine, kada smo bili tek u začetku ove naše priče, prepoznali taj naš entzijazam, tu snagu i energiju i usudili se napraviti s nama prvi ugovor. Čestitam i tvrki „Nike“ koja nas je također izabrala za svoga partnera i jako dobra suradnja nam traje već treću sezonu za redom, istaknuo je glavni direktor Bijelo-plavih Igor Galić.

Igrači poput manekena u izlogu

Predstavljanju su nazočili svi igrači Osijeka, a neki među njima su pokazali da mogu u ovakvim situacijama biti i pravi manekeni. Pojavili su se, umjesto lutki, u izlogu trgovine  te u novim dresovima pozirali fotoreporterima i snimateljima.

Odmah je u subotu krenula i prodaja, a igrači su je simboličnim činom na ovaj lijep način i označili. Drago nam je da smo predstavili čak tri nove garniture za aktualnu sezonu i siguran sam da će naši navijači biti zadovoljni. Dresovi se mogu kupiti u Nike i Ferivi shopu, dodao je direktor marketinga NK Osijek, Alen Nađsombat.