Zoran Zekić bio je vrlo zadovoljan igrom svoje momčadi i atmosferom koju su stvorili navijači.

Zekić - Čestitam igračima na jako dobro odrađenoj utakmici kao i navijačima na odličnoj atmosferi koju su stvorili. Momčad nam je poslije onolikog fizičkog pražnjenja protiv Rangersa odgovorila na ovakav način, iako smo prvi primili gol i to na frustrirajući način. Naime, cijelo vrijeme smo upozoravali na Nižića i njegov skok u prekidima. Srećom pa smo brzo izjednačili, a potom i poveli iz dvije krasne akcije. U nastavku smo bili na istoj razini, zabili još dva gola i zaslužili pobjedu.

Ustrajni - Ni Splićanima nije bilo lako kada su spoznali da smo toliko okomiti i ustrajni u napadu te da s puno igrača dolazimo u završnicu. Tu smo pokazali svoju snagu i držali ritam do kraja utakmice.

Stabilnost - Nadam se da će nam ovako dobar nastup dati još i veća krila, ali i da nećemo previše poletjeti, nego dobiti na stabilnosti. Molim Boga samo da nam se nitko više ne ozljedi jer smo imali dosta pehova do sada.

Tomelin - Guti je sve odradio na vrhunskoj razini, osim onog  trenutka kada mu je Nižić uspio skočiti u kazenom prostoru i zabiti gol. No, mislim da će on brzo postati jedan od lidera naše momčadi, s njim smo dobili iskustvo u zadnjoj liniji. Siguran sam da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji, ali i da će uz njega kvalitetnije partije pružati i Mudražija, Grgić, pa i Škorić koji nam je konstanta.

Kopić - Jako dobro smo ušli u utakmicu, postigli smo pogodak za vodstvo, međutim, nakon toga smo dopustili Osijeku pritisak, uvukli smo se pred svoja vrata. Imali smo nekoliko loših obrambenih reakcija zbog čega smo na brzinu primili dva gola. U drugom dijelu dogodilo nam se sve loše što se moglo dogoditi, od jedanaesterca, do ozljede vratara Duke, pa do prisilnog izlaska Nižića zbog čega smo ostali s igračem manje.

Podbacili - Osijeku čestitam na pobjedi. Imali smo nekolicinu igrača koji su podbacili te nesreću da je sve otišlo u kontra smjeru. Sada moramo učiniti sve da se posložimo, regeneriramo i budemo spremni za uzvrat protiv Slavije.