Stanje s našim napadačem i dalje je neizvjesno, još se nije priključio treninzima i teško ga je očekivati u momčadi…

Nakon gotovo svake utakmice Osječani ostaju bez ponekog igrača. Takva je situacija i nakon ogleda s Hajdukom.

Ozljedu je u završnici prvog poluvremena, nakon dvoboja sa suparničkim igračem, zaradio Domagoj Pušić i morao je napustiti igru već i prije odlaska na odmor. Riječ je o medijalnom kolateralnom ligamentu, pa će naš veznjak morati imati određenu stanku što se tiče treniranja. Neće ga biti u konkurenciji za uzvrat s Rangersom u Glasgowu, kao ni za idući prvenstveni dvoboj protiv Rudeša u Gradskom vrtu.

Henty i Mudražija nisu upitni

Što se tiče Ezekijela Hentyja koji je također zamijenjen u susretu sa Splićanima, pokazalo se da nema razloga za zabrinutost. Doduše, naš je napadač dobio udarac u stopalo s kojim je imao manjih problema još na pripremama u Austriji, ali to nije bilo tako problematično, pa će Henty sigurno zaigrati u Škotskoj.

Određenih poteškoća nakon nedjelje imao je Robert Mudražija, no trebao bi biti spreman za četvrtak. To je i dalje teško reći za Gabrijela Bobana koji se još nije priključio treninzima i teško ga je očekivati u momčadi, dok je za Dmytra Lopu izvjesno da neće moći konkurirati za utakmicu na Ibroxu.