Bluesi su člana engleskog Championshipa uvjerljivo svladali s 3:0 pred čak 29.000 gledatelja!

Momčad Rangersa odigrala je prijateljsku utakmicu s Wiganom, članom drugog razreda natjecanja u Engleskoj, odnosno tamošnjeg Championshipa. Rezultat je bio 3:0 za Bluese koji su dobrom igrom i uvjerljivom pobjedom razveselili veliki broj svojih navijača na Ibroxu.

Naime, na tribinama se okupilo čak 28.779 gledatelja što dovoljno govori o tomu koliko Rangersovi navijači vole svoj klub i nema nikakve dvojbe da će u četvrtak stadion protiv našeg Osijeka biti posve ispunjen. To znači da će Bijelo-plave dočekati 50.000 fanova jednog od dva najpopularnija škotska kluba!

Zaigrali Sadiq i Arfield

Naš je europski suparnik djelovao razigrano i učinkovito, a dojmljiv je nastup okrunjen s tri pogotka koje su postigli Morelos (bio je strijelac i u Gradskom vrtu), Katić i Bruce. Nastup za škotsku momčad zabilježio je novopridošli Nigerijac Sadiq koji je stigao na posudbu iz Rome, a Gerrard ga nije vodio u Osijek, obrazlažući to činjenicom da nije dovoljno spreman. Igrao je i oporavljeni Arfield kojega također nismo imali priliku vidjeti u prvom ogledu.

Rangers je nastupio u sastavu: Anwick (46' Foderingham), Tavernier (64' Hodson), Bradley (46' Katić), Goldson (’72. Coulibaly), Halliday (64' Murphy), McCrorie, Docherty (’72. Kent), Ejaria (64' Arfield), Candeias (80' Kelly), Middleton i Morelos (55' Sadiq).