Naš mladi napadač Štrkalj upravo u Glasgowu slavi svoj 22. rođendan i najveća mu je želja pobjeda na Ibroxu!

U Glasgowu je svoj 22. rođendan proslavio naš mladi napadač Tomislav Štrkalj. Lav u horoskopu, rođen je 2. kolovoza 1996. godine u Zagrebu, a primajući čestitke od svojih suigrača i članova stručnog stožera u GoGlasgow Urban hotelu odmah je poručio kako bi mu najljepši poklon bila pobjeda Bijelo-plavih na Ibroxu.

Još kada bi imao priliku i zaigrati tijekom susreta, nitko sretniji od njega… Do sada je skupio 12 nastupa za prvu momčad našeg prvoligaša i još nije osjetio ono posebno zadovoljstvo nakon postignutog pogotka. Stoga se nada da će vrlo brzo dočekati svoju šansu i „probiti led“…

Stigao iz zagrebačkog Dinama

U grad na Dravi je stigao prije pet godina i to kao junior iz zagrebačkog Dinama. Prije toga je bio u Samoboru i zaprešićkom Interu, a u Gradskom vrtu je potpisao petogodišnji ugovor.  Bio je na posudbi u Metalcu, potom je išao u Croatiju Sesvete, a pola je sezone proveo i u vinkovačkoj Cibaliji za koju je postigao tri gola i iskazao se asistencijama.

Posljednje je mjesece prije povratka u Osijek proveo kao posuđeni igrač u talijanskom trećeligašu Santarcangelu u kojem je zabio jedan pogodak. Za Bijelo-plave je debitirao u ljeto 2015. i to u gostima kod Slaven Belupa u Koprivnici, zamijenivši Antonija Peroševića u 81. minuti. Trener je tada bio Dražen Besek. NK Osijek Tomislavu želi sve najbolje, uz puno dobrih igara i golova u dresu našeg kluba!