Učenici Tomislava Radotića došli su do finala u kojem su poraženi od zagrebačkog Dinama s minimalnih 1:2.

Mlada momčad našeg prvoligaša, generacija U-16 nastupila je na jakom međunarodnom turniru „Branko Čavlović – Čavlek“ u Karlovcu koji je imao svoje deveto izdanje. Naši su kadeti (2002. godište) pod vodstvom Tomislava Radotića prvo u skupini igrali protiv sarajevskog  Željezničara, a rezultat je bio neriješen 1:1 (Tomić), da bi potom svladali vršnjake iz FK Titograd (Podgorica) s 1:0 (Ivandić). Nakon toga je uslijedila uvjerljiva pobjeda nad Slaven Belupom od 3:0 (Cimerman 2, Lišnić). 

Aleksić najbolji vratar

Poslije uspješno odrađenih nastupa u skupini, Osječani su u polufinalu odmjerili snage sa Selekcijom hrvatske dijaspore. Rezultat je bio 0:0, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca u kojima je Osijek bio bolji sa 4:3 (Svrzlić, Cimerman, Galušić i Đurković). I na kraju, u finalnom susretu naša je momčad poražena od zagrebačkog Dinama s minimalnih 1:2 (Tomić) i tako osvojila drugo mjesto. Za najboljeg vratara proglašen je naš čuvar mreže Luka Aleksić.

Kadeti II treći u Mađarskoj

Mađarska Csikszereda je organizirala također međunarodni turnir „2. Szekelyfold OTP Bank International Youth Football Cup“, a nastupali su igrači rođeni poslije 1. siječnja 2002. godine. Naš je prvoligaš poslao Kadete II, generaciju 2003., koja se dobro nosila s nešto starijim suparnicima. Na startu je ubilježen poraz od Puskas Akademije 0:1, a potom je Osijek bio uspješniji od selekcije Karpata s visokih 4:0 (Brisrić 2, Bacinger i Novak). Osječani su bili drugi u skupini, pa su na kraju igrali za treće mjesto i to protiv slovačke Dunajske Strede . Ostvarena je pobjeda od 2:0 (Conjar i Marković).