Zekiću je nakon susreta bilo krivo što njegova momčad ovaj puta s Dinamom nije bila na razini iz proteklih sezona.

Razina - Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Što se nas tiče, nismo baš bili na nekoj razini, posebice u igri prema naprijed. Bili smo dobrim dijelom utakmice u ritmu malo jače prijateljske utakmice. Ne možeš doći u Zagreb i protiv kvalitetnog protivnika kao što je Dinamo odigrati na ovakvoj razini i nešto očekivati. Nije bilo ni žestine ni energije iako se na Modrima vidjelo da su prije nekoliko dana igrali Europu.

Prekid(i) - Opet smo dobili gol iz prekida, ponovno preko istog igrača kao i s Hajdukom i to je nedopustivo. Što se napada tiče, možeš ti nominalno imati ne znam koliko napadača u momčadi, ako se oni ne kreću bez lopte, a to je ovaj puta bilo na vrlo slaboj razini. U takvim okolnostima ne možeš ništa više ni očekivati.

Nedorečenost - Nije sramota izgubiti od Dinama, dapače, ali me ipak smeta što smo ostali nedorečeni ovaj puta i što nismo bili malo hrabriji, agresivniji, a onda i malo konkretniji. Znali smo koliko su oni opasni u tranziciji iz oduzete lopte, tako su nam zabili drugi gol.

Posjed lopte - Domaćin nam je u određenom razdoblju utakmice prepustio posjed lopte, ne zbog nekog našeg pritiska nego su se tako postavili kako bi brzo izlazili u kontru i polukontru preko svojih krilnih napadača i veznjaka. Zašto su neki naši igrači ostali na klupi? S njima sam svaki dan i znam što svaki od njih može, a morali smo razmišljati kako što bolje zatvoriti Dinamove ofanzivce.

Bjelica - Zadovoljan sam s tri osvojena boda. Možda nije bilo briljantno, ali se osjetio umor kod nekih igrača koji su prije tri dana igrali s Astanom. Osijek nam u prvom dijelu nije nijednom zaprijetio, a u nastavku je imao neke situacije iz prekida, no ipak smo držali utakmicu pod kontrolom. Nedostajalo nam je i snage i svježine, no ipak smo osvojili bodove i to protiv Osijeka koji je vrhunska momčad.