Čuvar mreže Bijelo-plavih priznaje da Osijek nije bio u onom izdanju kojega smo priželjkivali u Maksimiru.

Vratar Marko Malenica bio je najbolji pojedinac u osječkim redovima na gostovanju u Maksimiru. Obranio je tri-četiri zaista teška udarca protivničkih igrača, a Dinamovi su golovi bili vrlo efektni i neobranjivi.

Za poraz mogu reći da je zaslužen jer cijelu utakmicu nismo odigrali onako kako znamo i možemo, a posljedično se dogodio i ovakav rezultat. Osobno sam svakako očekivao više, kao i ostali suigrači, istaknuo je čuvar mreže Bijelo-plavih.

Pogodak je stigao prekasno

Malenica je sve do posljednjih desetak minuta vjerovao da Osijek može izbjeći poraz, ali je Oršić svojim pogotkom potvrdio pobjedu domaćina…

Koncentracija nam je popustila i dobili smo drugi gol koji je praktički riješio utakmicu jer da ga nismo primili imali bismo još desetak minuta da pokušamo izjednačiti. Ovako nam je tek uspjelo smanjiti rezultat u samome finišu, bilo je prekasno za nešto više.

Moralo je biti više hrabrosti

Ostaje žal zbog činjenice da Osječani nisu pružili očekivanu partiju, pa je bilo i premalo uzbuđenja pred vratima Livakovića.

Naravno da smo očekivali više nakon serije dobrih nastupa i rezultata u Maksimiru. Željeli smo ovdje pobjedu, tako smo se i pripremali, ali je očito dosta toga nedostajalo. Stoga smo sada prilično razočarani.

Dodao je Malenica da kompletna momčad nije bila na potrebnoj razini:

Prije svega nismo imali dovoljno hrabrosti da bismo učinili nešto više. Vidjelo se u drugom poluvremenu, kada smo zaigrali malo agresivnije i odlučnije, da ima prostora, ali smo griješili u predaji lopte nakon samo dva-tri dodavanja, pa nam Dinamo „složi“ kontru. Bit će bolje drugi puta.