Učenici Josipa Kovačevića osvojili su prvo mjesto sa osam pobjeda u isto toliko odigranih utakmica.

Predpočetnici našeg prvoligaša pod vodstvom Josipa Kovačevića (2010. godište) osvojili su prvo mjesto na turniru održanom u Novim Jankovcima. Tom su prilikom odigrali osam utakmica i sve su ih riješili u svoju korist uz samo dva primljena pogotka. Krenulo se pobjedom nad Frankopanom od 5:0 (Jaman 2, Božić, Kičin i Stažić), a nastavljeno još uvjerljivijim trijumfom nad Lovasom od 8:0 (Amidžić, Barić, Božić, Jaman, Kičin, Stažić, Šarčević i Vuksanović). U trećem nastupu svladan je Fruškogorac sa 4:0 (Kičin 2, Božić i Jaman), potom su naši dječaci bili bolji od Ilićke iz Brčkog s 5:1 (Kičin 4 i Stažić), a najneizvjesniji je bio ogled sa Sladoranom koji je završio s minimalnih 1:0 (Kičin).

Početnici II zauzeli treće mjesto

U četvrtinalu je svladan Napredak sa 6:0 (Božić 2, Stažić 2, Jaman i Vuksanović), dok se u polufinalu igralo protiv Vinkovaca II uz pobjedu od 1:0 (Božić).  Finale su odigrali Osijek i Vinkovci I, a rezultat je bio 2:1 za Bijelo-plave (Tadić i Božić).  U Novim Jankovcima igrali su i Početnici II. Slavonca su pobijedili čak sa 16:0 (Gagulić 3, Mikić 3, Krstić 2, Ižaković 2, Čočaj 2, Korman, Božić, Mrkonjić i Kolarević. U drugom susretu nadigran je Dilj rezultatom 6:1 (Krstić 2, Jaman, Gagulić, Perković i Mikić), a u trećem momčad Vinkovaca s 3:0 (Jaman, Čočaj i Krstić).  U polufinalu je uslijedio remi s Cibalijom 1:1 (Jaman) i poraz na jedanaesterce, dok je u ogledu za treće mjesto Osijek bio bolji od Ilićke Brčko s 2:1 (Gagulić i Mrkonjić).

Niz prijateljskih utakmica

Mlađi pioniri su gostovali kod mađarske Puskas Akademije od koje su poraženi 5:2 (Konig i Živković), a pobjedu na tom gostovanju ostvarila je momčad 2004.godišta s 3:2 (Mikolčić, Milobara i autogol). Kadeti 2002. igrali su neriješeno 2:2 s Radničkim u Mecama (Tomić i Prnjak), Juniori II svladali su Borac u Kneževim Vinogradima s 5:2 (Vinogradac 3, Vuksan i Cindrić), dok su Juniori bili bolji u gostima od Đakova sa 4:1 (Bognar 2, Benić i Pudić). Juniori II još su pobijedili i Dardu s 2:0 (Stojčević i Stupar), Kadeti II su gostovali kod novosadske Vojvodine koju su svladali s 1:0 (Mikolčić), a u Novom Sadu su bili i Pioniri koji su također slavili istim rezultatom (Bristrić). Pioniri Iisu igrali u Kutini s Moslavinom od koje su izgubili 1:0, dok su Mlađi pioniri II svladali Moslavinu sa 6:0 (Grgić 2, Zorić 2, Švenda i Tomić).