Bez obzira tko je protivnik na našem stadionu, Osijek želi osvojiti sva tri boda i nastaviti pobjednički niz.

Gabrijel Boban je kao i njegovi suigrači bio prilično razočaran nakon gostovanja Bijelo-plavih u Maksimiru. Nije to bio onaj Osijek kojega smo gledali u prijašnjim dvobojima, no naš napadač ističe kako se brzo sve misli trebaju usmjeriti na idući ogled sa Slaven Belupom kojega treba pozitivno riješiti da bi se zadovoljstvo vratilo u osječke redove.

To će biti četvrta utakmica na našem terenu i vjerujem – naša četvrta pobjeda u Gradskom vrtu. Trebamo pokazati tko je ovdje gazda i vratiti se na pobjednički put. Jasno je da moramo ući maksimalno u taj susret kako bismo na kraju upisali tri nova boda, poručuje Boban.

Gledamo samo sebe

Važno je i odvojiti se od klubova čije momčadi također imaju ambiciju plasirati se u gornjem domu prvenstvene ljestvice…

Sigurno i to, iako mi ne trebamo gledati druge, nego samo razmišljati o sebi i svojim igrama. Kod kuće trebamo sve pobjeđivati i pokazati da je Gradski vrt neosvojiva tvrđava. Dakle, idemo nastaviti onim putem kao u prva tri kola pred našim navijačima. Nadam se da će tako biti i protiv Slaven Belupa i da ćemo na kraju opet slaviti.