I Petar Bočkaj je na kraju susreta žalio za ispuštena dva boda na domaćem terenu.

Petar Bočkaj stao je na kraju utakmice pred našu kameru i mikrofon kako bismo se ukratko osvrnuli na ogled s koprivničkim prvoligašem. Kao što je poznato, pobjeda je Osječanima izmaknula u samoj završnici susreta, pa Bočkajev prelijepi pogodak postignut 15-ak minuta ranije nije domaćinu donio sva tri boda.

Pokazalo se da, ipak, nije bio dovoljan. Mislim da smo zabili u pravo vrijeme, da povedemo i privedemo utakmicu kraju, odnosno pobijedimo. No, opet nas je taj prekid skupo koštao i primili smo gol za izjednačenje.

Nije bitno tko zabija...

Petrov pogodak iz slobodnog udarca bio je svakako najljepši trenutak utakmice:

Pogodio sam ovaj puta ja, drugi puta će netko drugi. Nije uopće bitno tko zabija samo da smo uspjeli „izvući“ tu pobjedu, ali ipak nismo.

Bijelo-plavima se ponovio dogodio propust pred vlastitim vratima nakon što je protivnik imao ubačaj iz kornera. Iz takve situacije najčešće i primaju golove u posljednje vrijeme...

Istina, ne znamo što nam se događa ove sezone s tim defanzivnim prekidima. Vježbamo ih na treninzima, ali na utakmici kiksamo. To nas očito muči i rekao bih da nam je postala mana.