Početnici do naslova u Andrijaševcima uz gol razliku 56:2.

Nakon 10 odigranih utakmica u Andrijaševcima, Bijelo-plavi zasjeli su na tron pobjedom nad Željezničarom iz Slavonskog Broda od 5:0 (Gagulić 2, Čočaj, Mikić, Ižaković). Prvi susret ovih dviju ekipa na turniru također je završio pobjedom Osijeka, 3:1. U dvjema su utakmicama Osječani slavili pobjedu od 10:0 (NK Borinci, NK Vinkovci), a jedini pogodak primili su u pobjedi nad Ilićkom iz Brčka od 4:1. Šanse protiv naših početnika nisu imali ni HNK Vukovar (8:0), HNK Graničar (9:0), Morava (10:0), Dilj (5:0), a najveći otpor pružila je momčad NK Slavonac koja je poražena s 2:0.

Mlađi pioniri II osvojili dva odličja

Prvo mjesto osvojeno je u Mohaču i to bez primljenog pogotka. Turnir je otvoren pobjedom od 1:0 protiv mađarskog MTK. U drugoj utakmici naši su dečki slavili protiv sugrađana iz Akademije Krpan-Babić s 2:0, dok su na koncu protiv domaće ekipe Mohacs, na krilima trostrukog strijelca Ivana Barića, upisali najuvjerljiviju pobjedu na turniru od 6:0 te tako osvojili prvo mjesto.
Blizu samog vrha bili su i na turniru u Velikoj Gorici, no u finalu ih je zaustavio GNK Dinamo. Na putu do finala pobjeđivali su NK Slaven Belupo (8:0), NK Zagreb (2:0), NK Zadar (1:0) te Segestu (2:1). Najboljim vratarem turnira proglašen je Petar Katalinić, a najbolji stoper bio je Ljubo Puljić.

Teška skupina za kadete II

Kadeti II gostovali su u Vinkovcima na vrlo jakom memorijalnom turniru "Mravunac-Fegeli". Bilo je to 21. izdanje tog memorijala, a naši kadeti iz tri su utakmice upisali jednu pobjedu te, nažalost, nisu uspjeli proći skupinu. Turnir su otvorili porazom od Dinama, dok su u svom drugom susretu bili bolji od Širokog Brijega s 3:2 (Milošević, Baković, Bacinger). U posljednjoj utakmici grupne faze snage su odmjerili sa Slaven Belupom. Nakon remija u regularnom dijelu, Slaven je bio sretniji i spretniji u izvođenju jedanaesteraca te su Kadeti II tako završili svoju avanturu u Vinkovcima.

Pripremne utakmice 

Za novu sezonu pripremale su se i ostale kategorije naše Škole nogometa. Mlađi pioniri, pioniri II i početnici igrali su s NK FEŠK te u sva tri susreta izašli kao pobjednici. Pioniri II upisali su pobjedu od 2:0, dok su mlađi pioniri mrežu protivnika napunili s 12 golova (Perić 3, Slišković 2, Vranješ 2, Lukadinović, Konig, Kovačević, Sopić, Živković). Vrlo efikasni bili su i početnici, a konačan rezultat te utakmice bio je 7:1.
Predpočetnici i mlađi pioniri gostovali su u Slavonskom Brodu kod Željezničara. Mlađi pioniri pobijedili su 0:9, dok su se predpočetnici kući vratili nakon pobjede od 1:5.