Čovjek odluke je pohvalio angažman cijele momčadi poručivši da tako treba biti i u sljedećim susretima.

Nije bilo teško izabrati igrača utakmice nakon ogleda Osijeka i Lokomotive. Dvostruki strijelac Haris Hajradinović svakako je zaslužio to priznanje, a Osječani su povećali svoj bodovni konto baš kako su i priželjkivali prije početka dvoboja.

Naravno da je najvažnije to što smo osvojili sva tri boda. Utakmica je bila teška i zahtjevna od prve minute, dečki u našoj momčadi su dali sve od sebe i svima im treba čestitati,“ kapa do poda“ za bitnu pobjedu. Pokazali smo da možemo i ovo je put za dalje. Treba samo ovako nastaviti i to je to.

Pogodio u najboljem trenutku

Što se tiče same utakmice, moglo je biti još golova na obje strane, a Osijek je nastavio s dobrim učinkom na domaćem terenu:

Prvo poluvrijeme smo dobro stajali u bloku, čvrsto i agresivno. Nešto smo malo popustili prije samog odlaska na odmor,a onda je u drugom dijelu sve bilo otvoreno s obje strane uz dobre šanse i nas i Lokomotive. Mislim da je rezultat realan i da smo zaslužili pobjedu što je i najbitnije.

Najljepši trenutak susreta dogodio se dvadesetak minuta prije kraja kada je Haris sjajno zabio za konačnih 2:1.

Pogodio sam u najboljem trenutku za nas, nakon što su oni koju minutu ranije uspjeli doći do izjednačenja. Drago mi je prvenstveno zbog pobjede, a onda i zbog toga što se meni posrećilo biti strijelac u ovoj važnoj utakmici.