Nakon prošlotjednog početka 1. HNL za juniore, kadete i pionire, nešto mlađi polaznici Škole nogometa započeli su svoja natjecanja u 1. i 2. KLM.

Pioniri II i mlađi pioniri 1. KLM otvorili su protiv Marsonije te u dosta izjednačenim susretima na koncu upisali pobjede. Pioniri su golovima Ivančana i Damjanovića slavili pobjedu od 2:1, dok su mlađi pioniri zahvaljujući Đurkoviću, Periću i Žulju došli do rezultata od 3:1 i tako ostavili bodove u Osijeku.

Pobjede i u Podgrađu

U 2. KLM, početnici II i predpočetnici II gostovali su kod Grafičara te upisali pobjede od 1:0, odnosno 4:0. Za početnike II jedini pogodak na susretu upisao je Sabo, a za predpočetnike su zabijali Barić, Moržanj, Kekez i Vidović.

Pioniri III i mlađi pioniri II, također u sklopu 2. KLM, na svom su terenu dočekali Jedinstvo iz Donjeg Miholjca. Herceg s dva gola i Vrljić s jednim, osigurali su pionirima III pobjedu od 3:2, dok su mlađi pioniri II sačuvali svoju mrežu, a čak osam puta tresli protivničku. Četiri pogotka postigao je Rupčić, dva je dodao Barić, dok su Jerković i Majdenić jednom poentirali.

Turnir u Požegi završen u četvrtfinalu

Predpočetnici su turnir otvorili protiv domaćina te ostavili pobjedu od 3:0. Igrač utakmice bio je Jaman koji je kompletirao hat-trick.

U drugoj utakmici, s 9:1, poražena je ekipa Tim Osvježenje. Stazić je susret završio s četiri postignuta pogotka, Božić je nadodao dva, a na listu strijelaca još su se upisali Jaman, Vuksanović i Tadić.

Prvi “kiks”, koji ih je nažalost koštao ispadanja s turnira, predpočetnici su imali protiv Dinama iz Vidovaca. U tom su susretu poraženi s 4:3, a pogotke za Bijelo-plave postigli su Jaman, Stažić i Starčević.